Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Vakantiehuis Villa Dudù in San Felice Circeo (ID: 4475220)

[TODO] Price on request   plus 115,00 € cleaning fee
Ga met gemak helemaal op in de kust van Lazio! Gepositioneerd in een rustgevende residentiële setting, op slechts 200 meter van de zeekust, voorziet dit budgetvriendelijke verblijf met uitzicht op zee in een charmante vakantiebasis dichtb...
         

1 x
8
  [TODO] Booking

Ga met gemak helemaal op in de kust van Lazio!

Gepositioneerd in een rustgevende residentiële setting, op slechts 200 meter van de zeekust, voorziet dit budgetvriendelijke verblijf met uitzicht op zee in een charmante vakantiebasis dichtbij de bezienswaardigheden, restaurants en stranden van San FeliceCirceo.

Omringd door de rust van haar eigen privétuin, beschikt dit verblijf over alles wat u nodig heeft om te genieten van een verblijf die tijdloos aanvoelt. De accommodatie is perfect geschikt voor 3 koppels of grotere familiegroepen van 8 tot 9 personen.

De hoofdwoning beschikt over een uitnodigende woonkamer met rustieke openhaard en wordt vergezeld door een volledig uitgeruste keuken met fornuis, oven, koffiezetapparaat, broodrooster, magnetron, koelkast en vaatwasser. De veranda is voorzien van een mooi zitgedeelte en een openhaard, gecomplementeerd door een buitenkeuken waar u eten kunt bereiden en heerlijk al fresco kunt dineren aan het eetgedeelte. De barbecue zal haar gasten eveneens proberen te verleiden om van zomerse maaltijden in de zon te genieten.

De belangrijkste slaapvoorzieningen bestaan uit 3 King-size tweepersoonsslaapkamers en 2 volledige badkamers. De koppelvriendelijke Master slaapkamer is uitgerust met een volledige ensuite douche, terwijl de 2 andere slaapkamers toegang hebben tot een familiebadkamer met douche.
Op het privéterrein staat eveneens een vrijstaand gastenverblijf. Binnen beschikt deze over een ruime kamer met 2 eenpersoonsbedden en een ensuite badkamer.
Op het terrein van de vakantiewoning vindt u tevens een buitendouche, zodat gasten zich na een dag op het strand heerlijk kunnen opfrissen.

De toegankelijke indeling van het verblijf wordt bijgestaan door de eveneens toegankelijke ligging; deze is binnen eenvoudig bereik van de kust, de stranden, een scala aan pizzeria’s, visrestaurants, uitstekende restaurants en het charmante historische centrum van San FeliceCirceo.

Kenmerken

• Rustige vrijstaande villa dicht bij het strand
• Zeezicht
• Toegankelijke indeling
• Veelzijdige accommodatie
• Privétuin
• Alfresco eetgedeelte
• Het gebruik van een auto is niet noodzakelijk

Slapen

Slaapkamer 1: Een ruime King-size tweepersoonsslaapkamer
Slaapkamer 2: Een ruime King-size tweepersoonsslaapkamer
Slaapkamer 3: King-size tweepersoonsslaapkamer met ensuite doucheruimte
Slaapkamer 4: Een onafhankelijk gastenverblijf met 2 eenpersoonsbedden en gastentoilet

Badkamers

Badkamer 1: Modern ingerichte ruimte met douche, wastafel, wc en bidet
Slaapkamer 3 met Ensuite badkamer: Doucheruimte
Slaapkamer 4 Faciliteiten: Gasten badkamer met wastafel en wc
De tuin van de villa beschikt over een buitendouche (perfect voor strandliefhebbers)

Extra

• De woonkamer beschikt over een openhaard
• Ventilator
• Wasmachine
• Strijkfaciliteiten
• Op verzoek kunt u een WiFi-ontvanger huren (tegen een kleine wekelijkse vergoeding)
• Er is 1 traptrede buiten de woning
• De alfresco veranda beschikt over een openhaard
• U heeft de beschikking over 4 ligbedden
• Buitenkeuken voor het bereiden en nuttigen van het diner
• Er is voorzien in een barbecue
• Huisdieren zijn eventueel op aanvraag toegestaan
• Het is mogelijk om ter plaatse te parkeren, onder een begroeide houten overkapping

Locatie

Gelegen aan de straat Via Terracina in een woonwijk, zitten gasten perfect om de plaatselijke omgeving te ontdekken.
Met de hoger gelegen oude stad waarbij u uitkijkt over de baai van Terracina en de lager gelegen stranden, voorziet San FeliceCirceo in een zeer pittoreske achtergrond tijdens uw verblijf. Het Middeleeuwse plein, de boetiek cadeauwinkeltjes en de ruime keuze aan restaurants bieden u een idyllische toeristenvriendelijke aantrekkingskracht. Liefhebbers van lekker eten kunnen genieten van de plaatselijke gerechten bij ‘Il Faro’, ‘PonteRosso’ en ‘PuntaRossa’, terwijl diegenen die op zoek zijn naar een memorabel avondje uit kunnen genieten van de gezellige avonden in augustus (wanneer het rustige dorp tot leven komt met de wijnbars in de avond, de alfresco eetgelegenheden, live muziek en het dansen).
San FeliceCirceo heeft tevens een ruime keus aan stranden, waaronder Club VerdermareCirceo, het Da Franco strand en het strand La Bussola.
Geliefd door de milde turquoise wateren van de Middellandse Zee, die langs de bergachtige kustlijn loopt en het oog dat reikt naar het betoverende Pontijnse eiland in de verte, is de dramatische achtergrondvan San FeliceCirceo doordrenkt van natuurlijke schoonheid en geschiedenis. Inderdaad, de bezoekers kunnen genieten van talrijke historische bezienswaardigheden die om de hoek te ontdekken zijn; waaronder de oude opgravingvan 'La Villa dei Quattro Vent', 'GrottaGuattari' (één van de vroegste Neanderthaler opgravingenin Italië) en hetschilderachtige stadsmuseum van 'Pro Loco San FeliceCirceo'.
Op slechts 53 tot 60 minuten rijden langs de kust, bieden het historische Gaete en Formia (de thuisbasis van de graftombe van Cicero, van Cisternone Romano en de Villa di Mimero)u stranden, Lido’s en veel verborgen historische schatten om te bezoeken. San FeliceCirceo ligt ook op makkelijke rijafstand van de schilderachtige onderwatergrot ‘Blue Grotto’ en het adembenemende Nationale Park Cicero.

De woning is gelegen op slechts 1,5 uur rijden ten zuiden vanaf Rome en op 2 uur en 20 minuten rijden,richting het noorden, naar Napels en het historische Pompeï. San FeliceCirceo biedt een strategische uitvalsbasis om te genieten van sightseeing uitstapjes van werkelijke wereldklasse! Toegankelijk vanaf de snelwegen naar Rome en Napels, is het dorp eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer; met het internationale vliegveld van Rome, Leonardo da Vinci-Fiumicino, gelegenop 109km (88 minuten met de vliegveldtaxi) en het treinstation Priverno-Fossanova (gelegen op de lijn Rome-Napels, via Formia) ligt op een taxirit van slechts 27 minuten rijden. De moderne ‘Cotral’ bussen bieden eveneens een regelmatige Lazio dienst van Rome naar San FeliceCirceo.


Uitrusting

[TODO] General

 [TODO] Senior Accessible
 Uitzicht op zee
  [TODO] Appropriate for family
 [TODO] Bath towels incl
  [TODO] Fan

Uitrusting - Buiten

 Barbeque
 Tuin
  Parkeerplaats
 

Uitrusting - Binnen

 TV
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Tweepersoonsbed
  Eenpersoonsbed
 

Badkamer

 Badkamer
 Föhn
  Toilet
 Bidet
  Douche

Keuken

 Broodrooster
 Koelkast
 Afwasmachine
  Oven
 Haard
  Magnetron
 Koffiemachine

Afstanden

170 km Meter naar de tennisbaan
3 km [TODO] meaters to super market
 4 km Meter naar het strand
40 km Meter naar het restaurant

Aantal kamers en afmetingen

800 Oppervlak tuin m²
 120 [TODO] m² Size of totalarea

Aantal kamers en afmetingen

5 Aantal kamers in het algemeen
4 Aantal slaapkamers
 1 Aantal woonkamers
2 Aantal slaapkamers

[TODO] Time Constraints

10:00 [TODO] Latest check-out
 16:00 [TODO] Earliest check-in

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 8
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode