Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Vakantiehuis Ca Melin in Vezio (ID: 4475296)

Af  112 € per Object en dag   plus 135,00 € cleaning fee
Neem het tijdloze straatbeeld in je op vanaf het romantische balkon van dit uitnodigende toevluchtsoord op een heuveltop in Vezio! Recentelijk geheel gemoderniseerd, straalt dit traditionele Vezio herenhuis van 3 verdiepingen charme en rus...
     

1 x
  [TODO] Booking

Neem het tijdloze straatbeeld in je op vanaf het romantische balkon van dit uitnodigende toevluchtsoord op een heuveltop in Vezio!

Recentelijk geheel gemoderniseerd, straalt dit traditionele Vezio herenhuis van 3 verdiepingen charme en rust uit. Binnen nodigt deze woning met 2 slaapkamers de gasten uit voor een rustige en reflectieve vakantiebasis, omringd door de charme van een dorpse omgeving op een heuvel en op rijafstand van Lugano (14 km afstand).

Op de bovenste verdieping bevindt zich een open loft-stijl receptiekamer. Deze aangenaam lichte en luchtige ruimte beschikt over een moderne woonkeuken en bijbehorende zitruimte met een eigentijdse openhaard, welke zorgt voor een heerlijk rustgevende sfeer om te ontspannen gedurende het verblijf van de gasten. De aanwezige boekenkast is voor uw vermaak voorzien van zowel boeken als spelletjes. De woonruimte heeft tevens directe toegang tot een overdekt privé balkon welke uitkijkt op het straatbeeld beneden, het stadsbeeld van Vezio en de bergtoppen daarachter. Loungemeubels nodigen de gasten uit om zich even te ontspannen, met een goed boek of een glas wijn.

De strakke nieuw ingerichte keuken is uitgerust met een inductiekookplaat, magnetron, koffiezetapparaat en koelkast met vriezer.

De slaapgelegenheden zijn perfect geschikt voor een stel of een kleine groep van 3 personen. De traditionele logeerkamer met eenpersoonsbed bevindt zich op de begane grond van de retraite, terwijl boven, op de 1e verdieping, een ruime tweepersoonsslaapkamer uitnodigt tot zorgeloos uitslapen tijdens de vakantie.

Een eigentijdse nieuw ingerichte badkamer kenmerkt de eerste verdieping en is uitgerust met een chique inloopdouche, een wastafel en een toilet. Was-faciliteiten zijn voor uw gemak beneden in de kelder te vinden.

In dit 3 verdiepingen tellende herenhuis kunnen gasten de sfeer proeven van een verblijf in een authentieke dorpse omgeving. De berguitzichten zorgen voor een prachtige achtergrond voor de nauwe geplaveide straten en de tijdloze herenhuizen van Vezio, welke een charmante, vredige idylle vormen voor vakantieverblijven het gehele jaar door.

Vanuit het dorp op de heuvel, kan een authentiek lokaal restaurant op 7 minuten rijafstand gevonden worden. De kosmopolitische hoogtepunten, de bezienswaardigheden gedurende het gehele jaar en de trein-bus-ferry-vliegtuig verbindingen van het mooie Lugano kunnen met een ritje van slechts 30 minuten bereikt worden.

Belangrijkste Kenmerken:

* Authentieke ligging in het dorp Vezio
* Een prachtig gemoderniseerd herenhuis
* Accommodatie verdeeld over 3 verdiepingen
* Privé balkon + openhaard
* Biedt uitzicht op het stadsbeeld en de bergen
* Openbare parkeergelegenheid op 300 meter afstand

Slapen:

1e verdieping -

Master slaapkamer: Een ruime tweepersoonsslaapkamer met een kledingkast en ladekast

Beganegrond -

Slaapkamer 2: Een veelzijdige eenpersoonsslaapkamer met een kledingkast

Badkamer:

Badkamer 1: Een eigentijdse badkamersuite uitgerust met een douchecabine, wastafel en toilet

Extra:

* Centrale verwarming
* Wifi in gratis
* Geen tv
* Haarföhn
* Was-faciliteiten
* Balkon uitgerust met loungestoelen
* 30 traptreden binnen de woning
* 2 traptreden naar de entree van het herenhuis
* Auto noodzakelijk

Locatie:

Met een authentieke ligging naast de geplaveide bestrating en het traditionele straatbeeld van Vezio, is de rustige en tijdloze sfeer perfect voor diegenen die zich onder willen dompelen in een vredige omgeving op slechts 30 minuten afstand van het stadscentrum van Lugano.

Vezio heeft een busdienst en ligt op 7 minuten rijafstand van ‘Grotto Sgambada’, het dichtstbijzijnde authentieke restaurant met alfresco gedeelte.

Deze moderne woning geniet ook van de nabijheid van het openluchtzwembad van Paradiso, het LAC Kunst & Cultuur centrum, de tennisclub en kosmopolitische winkels, eetgelegenheden, stijlvolle bars en de pleinen met vele cafés langs het meer van Lugano (allemaal op minder dan 30-35 minuten afstand).

Prachtig Lugano is ook de locatie van een aantal werkelijk tijdloze toeristische trekpleisters, waaronder het pittoreske Parco Civico aan het meer, het Museo d’Arte en de adembenemende wandelroutes van Monte Bre, het Olijfpad en Monte San Salvatore. Lugano’s populaire Golf Club is ook gemakkelijk te bereiken, op slechts 23 minuten rijden.

Gemakkelijk toegankelijk voor vakanties het hele jaar door, ligt het appartement op minder dan 28 minuten rijden van het vliegveld van Lugano en op 72 minuten rijden van Milaan Malpensa.

Deze omgeving is zeer populair voor wandelen, fietsen, winkelen, watersporten, motorbootverhuur, kajakhuur, waterthemaparkdagen, luxueuze spabehandelingen en extreme buitensporten.

De Italiaanse bestemming van wereldklasse, het Comomeer, is ook gemakkelijk te bereiken, binnen 68 minuten met de auto.


Uitrusting

[TODO] General

 Niet-rokers
 [TODO] Appropriate for family
  [TODO] Bath towels incl
 

Zakelijke service

 Internet
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Eenpersoonsbed
  Tweepersoonsbed
 

Badkamer

 Badkamer
 Douche
  Föhn
  Toilet

Keuken

 Broodrooster
 Magnetron
 Oven
  Koffiemachine
 Koelkast
  IJskast

Afstanden

13 km Meter naar het strand
14 km Meter naar de tennisbaan
1 km Meter naar het restaurant
1 km [TODO] meaters to super market
 13 km [TODO] meters to Lake for bathing
13 km Meter naar het treinstation
12 km Meter naar de luchthaven

Aantal kamers en afmetingen

70 [TODO] m² Size of totalarea
 

Aantal kamers en afmetingen

1 Aantal woonkamers
3 Aantal kamers in het algemeen
 1 Aantal slaapkamers
2 Aantal slaapkamers

[TODO] Time Constraints

10:00 [TODO] Latest check-out
 16:00 [TODO] Earliest check-in

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 3
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode