Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Appartement Casa Maddalena in Desenzano Del Garda (ID: 4475309)

[TODO] Price on request   plus 100,00 € cleaning fee
Geniet optimaal, in dit verfijnde tuinverblijf, op slechts 10 minuten lopen van het Gouden Strand (SpiaggiaD’oro) en op 5 minuten rijden van het centrum van Desenzano! Gasten zullen zich meteen thuis voelen in dit mooi ingerichte en wel ...
           

1 x
  [TODO] Booking

Geniet optimaal, in dit verfijnde tuinverblijf, op slechts 10 minuten lopen van het Gouden Strand (SpiaggiaD’oro) en op 5 minuten rijden van het centrum van Desenzano!

Gasten zullen zich meteen thuis voelen in dit mooi ingerichte en wel gepresenteerde appartement. Ideaal voor een koppel of kleine groep van 4 personen, voorziet dit moderne tuinverblijf in een zorgeloze baken om heerlijk in te ontspannen, entertainen en te genieten van de tijdloze vakantiemomenten samen.

De lichte en uitnodigende woonruimte nodigt gasten uit om te ontspannen op de L-vormige bank en zitgedeelte, evenals om te dineren in stijl in het eigentijdse eetgedeelte. Een flatscreen satelliet-tv en een tijdloze piano maken het entertainmentgedeelte voor volwassenen helemaal compleet. Vanuit de woonkamer bieden glazen deuren eenvoudige toegang tot het buitengedeelte, naar het zonnige privéterras en de tuin.

Het appartement,welke de volledige verdieping op de begane grond beslaat, geniet tevens van een open keuken in de woonkamer, welke is uitgerust met een inductiekookplaat, een mini-oven met grill, een waterkoker, koffiezetapparaat, magnetron, vaatwasser en koel- vriescombinatie.

Gasten kunnen eveneens eenvoudig genieten van heerlijk uitslapen zonder enig schuldgevoel, in het thuiscomfort van de prachtige stijlvolle tweepersoonsslaapkamer in boetiekstijl. De Master slaapkamer geniet tevens van toegang tot de tuin en biedt het extra genot van een luxe ensuite badkamer met inloopdouche.

Een tweepersoonsslaapbank in de woonkamer voorziet in extra flexibiliteit om familie en vrienden eveneens te laten verblijven.

Vanuit deze 3 verdiepingen tellende residentie zijn het Gouden Strand en Rivoltella 10 tot 15 minuten lopen, terwijl het beroemde kasteel, de pittoreske haven en badplaats faciliteiten van het centrum van Desenzano op 5 tot 7 minuten rijden afstand zijn.

Belangrijkste Kenmerken:

• Modern luxe tuinappartement
• Satelliet tv
• Wifi via een mobiel apparaat.
• Comfortabele vloerverwarming
• Zonnige privétuin
• Alfresco eetgedeelte
• Openbare parkeergelegenheid

Slapen:

Slaapkamer 1: Een chique, ruime tweepersoonsslaapkamer met kastenwand, en suite douche en toegang tot buiten
In de woonkamer vindt u een tweepersoonsslaapbank

Badkamer:

Badkamer 1: Een prachtige moderne ensuite badkamer voorzien van een inloopdouche, een wastafel, toilet en bidet

Extra:

• Haardroger
• Er is voorzien in 4 ligbedden
• 5 traptreden buiten de woning
• De meest dichtbij gelegen wasserette ligt op 1 kilometer afstand
• Aan de Cul-de-sac vindt u gratis openbare parkeerplaatsen, net buiten de ingang

Locatie:

Gelegen aan de ‘Via Giuseppe Verdi’zitten gasten op 5 tot 7 minuten rijden van het pittoreske Piazza Malvezzi, het historische kasteel en de stranden en badplaatsfaciliteiten van het centrum van Desenzano. U kunt genieten van een fantastisch aanbod aan authentieke restaurants, cafés en bars, evenals van veel winkels. De tijdloze haven en het populaire familiestrand, voorzien in een zorgeloze setting om van de vakantie te genieten, terwijl het historische kasteel een romantische uitstraling geeft aan deze prachtige stad aan het meer.

Treinverbindingen van het station van Desenzano bieden makkelijke toegang tot Verona, Venetië, Milaan en Brescia. Terwijl de weg- en veerbootverbindingen denabijheid bieden tot de beroemde kuuroorden van Sirmione (op 19 minuten rijden), en de plaatselijke trekpleisters van de badplaatsen Manerba del Garda, Salo, Limone sul Garda, Riva del Garda, Bardolino en Garda.

Families die op zoek zijn naar wat klassiek plezier zitten goed om de pretparken Gardaland en Movieland te bereiken (op 21 minuten rijden) en Caneva Park (op 28 minuten rijden). Golfliefhebbers vinden tevens de Arzaga Golfclub vlakbij (op 20 minuten rijden).

De meest dichtbij gelegen vliegvelden zijn Verona Villafranca (op 31 minuten rijden) en Milaan Bergamo (op 59 minuten rijden verwijderd).


Uitrusting

[TODO] General

 Niet-rokers
 [TODO] Appropriate for family
  [TODO] Senior Accessible
  [TODO] Bath towels incl

Uitrusting - Buiten

 Tuin
  

Uitrusting - Binnen

 TV
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 [TODO] Couch
  Tweepersoonsbed
 

Badkamer

 Föhn
 Douche
  Bidet
 Toilet
  Badkamer

Keuken

 Koelkast
 IJskast
  Oven
 Afwasmachine
  Koffiemachine

[TODO] Accommodation Style

 [TODO] Modern
  

Afstanden

500 m [TODO] meaters to super market
1.1 km Meter naar het restaurant
34 km Meter naar de luchthaven
900 m Meter naar de tennisbaan
 2.8 km Meter naar het treinstation
1.2 km Meter naar het strand
1.2 km [TODO] meters to Lake for bathing

Aantal kamers en afmetingen

55 [TODO] m² Size of totalarea
 

Aantal kamers en afmetingen

1 Aantal slaapkamers
1 Aantal woonkamers
 1 Aantal slaapkamers
2 Aantal kamers in het algemeen

[TODO] Time Constraints

16:00 [TODO] Earliest check-in
 10:00 [TODO] Latest check-out

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 4
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode