Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Vakantiehuis Villetta Garda Golf in Soiano del Lago (ID: 4475350)

[TODO] Price on request   plus 190,00 € cleaning fee
Met deze familievriendelijke duplex beleeft u uw tee-off in stijl, met dit memorabele verblijf op de Gardagolf Countryclub! Gelegen op het pittoreske terrein van de aangelegde Golfbaan, houdt deze veelzijdige familieduplex met 2 slaapkamer...
             

1 x
  [TODO] Booking

Met deze familievriendelijke duplex beleeft u uw tee-off in stijl, met dit memorabele verblijf op de Gardagolf Countryclub!

Gelegen op het pittoreske terrein van de aangelegde Golfbaan, houdt deze veelzijdige familieduplex met 2 slaapkamers iedereen tevreden; door gasten te verleiden buiten te dineren, op te gaan in het uitzicht, te genieten van zwemmen in het gedeelde buitenzwembad en te genieten van een serieus rondje Golf of van het maken van plezier in de vlakbij gelegen Lido en aan de rand van het meer.

Gelegen op de begane grond en 1e verdieping, beschikt dit 2 slaapkamers tellende verblijf over haar eigen pittoreske overdekt privéterras waar u heerlijk kunt dineren. Binnen is het volledig uitgerust met een keuken en dat welkome gemak van thuis, waaronder airconditioning.

De ruime open ontvangstruimte beschikt over een prachtig uitzicht door het grote raam over het terras en de achtergelegen Golfbaan, naast een sfeervol zitgedeelte met hoog balkenplafond. Gemeubileerd met een stoffen bank, een grote lederen Chesterfield en een flatscreen-tv, kunnen gasten makkelijk relaxen en genieten van tijdloze koffiemomenten samen. Een rieten loungestoel vindt u in het eetgedeelte, voor diegenen die hun vakantieboek willen lezen tegen een schilderachtige achtergrond.

De uitnodigende woonruimte leidt naar de aangrenzende separate keuken, welke uitgerust is met een gasfornuis, oven, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker, vaatwasser en koel- vriescombinatie. Hiervandaan heeft u makkelijke toegang tot het terras.

Op de begane grond vindt u een ruime Master slaapkamer met ensuite badkamer welke voorzien is van een balkenplafond, inloopkast en douche en tevens voorziet in een rustgevende ambiance om te kunnen genieten van een goede nachtrust. Een 2e slaapkamer op de begane grond beschikt over een stapelbed en biedt u de perfecte oplossing voor 2 kinderen of tieners. Vanaf de woonkamer op de begane grond, leidt een trap met 10 treden u naar een bovengelegen mezzanine, waar een eenpersoonsbed staat om zo een 5e gast te kunnen huisvesten.

Een familiedoucheruimte en privé was-faciliteiten maken de interne indeling van dit charmante familieverblijf compleet.

Het privéterras waar u kunt dineren leidt direct naar de Golfbaan (zodat u weleens een verdwaalde golfbal tegen kunt komen!). Het mooie natuurlijk aangelegde park past perfect tegen de achtergrond van de bergen en het meer beneden. Een gezamenlijk buitenzwembad en privéparkeerplaats vindt u op het terrein, terwijl het nabijgelegen clubhuis en het authentieke Italiaanse restaurant op 8 tot 10 minuten wandelen verwijderd liggen.

De schattige setting plaatst gasten binnen eenvoudig bereik van de voorzieningen van Soiano del Lago (op 3 minuten rijden), Moniga del Garda (op 7 minuten rijden), de Lidos van Manerba en Lonato (12 minuten rijden) en de heerlijkheden van de badplaats en handige treinverbindingen Milaan-Verona-Venetië-Brescia in Desenzano del Garda (op slechts 17 minuten rijden verwijderd)

Belangrijkste Kenmerken:

• Direct uitzicht en toegang tot de Gardagolf Countryclub Golfbaan
• Charmante duplex op de begane grond en 1e verdieping
• Volledig voorzien van airconditioning
• Flatscreen-tv
• Flexibele familievriendelijke ruimte
• Privé alfresco terras om buiten te dineren
• Gemeenschappelijk buitenzwembad
• Privéparkeerplaats
• Op gemakkelijke rijafstand van de voorzieningen van Soiano del Lagno, de plaatselijke Lido’s, badplaatsen en toeristische trekpleisters

Slapen:

Slaapkamer 1: Een tweepersoonsslaapkamer met inloopkast en ensuite doucheruimte
Slaapkamer 2: Een kindvriendelijke kamer voor 2 personen, gemeubileerd met een stapelbed en kledingkast
Op de mezzanineverdieping boven vindt u nog een eenpersoonsbed.

Badkamers:
Master ensuite badkamer : Voorzien van een powerdouche, wastafel, haardroger, toilet en bidet
Badkamer 2: Voorzien van een powerdouche, wastafel en toilet

Extra:

• 10 traptreden binnen de woning
• Centrale verwarming
• Een mobiele Wifi-ontvanger kan op verzoek gehuurd worden (tegen een kleine extra vergoeding)
• Uitgerust met een wasmachine en droogrek
• Strijkfaciliteiten
• Er is voorzien in 2 ligbedden
• Gemeenschappelijk zwembad, gedeeld door 20 appartementen
• Het gebruik van een auto wordt aanbevolen

Locatie:

Gelegen op de heuvel van Soiano aan de secundaire weg Via 10 Giornate, geniet het verblijf van zorgeloze toegang naar het aangelegde park van de Gardagolf Countryclub Golfbaan. Voor diegenen die een rondje Golf willen spelen zitten op korte wandelafstand, meestal zo’n 8 tot 10 minuten van het clubhuis, terwijl diegenen die willen genieten van een authentieke maaltijd op 8 minuten wandelen zitten van het Italiaanse restaurant ‘Bucadiciannove’. Vanuit zijn adembenemende ligging met uitzicht op de bergen en het meer, biedt de vakantiewoning tevens de nabijheid tot de Arzaga Golfclub (op slechts 10 minuten rijden verwijderd).

Voor diegenen die de keukenkastjes vol willen stoppen, is het centrum van Soiano del Lago 3 minuten rijden verwijderd. Gasten vinden daar een ambachtelijke bakker, supermarkt, selectie aan restaurants en een regelmatige busdienst.

Het vakantiecomplex geniet ook van de nabijheid tot Moniga del Garda, op 7 minuten rijden verwijderd (een charmant plaatsje aan het meer met cafés, restaurants, cadeauwinkels, bootverhuur, Segwaytours en een romantische historische kasteelwandeling) naast de populaire Lido’s aan het meer in Manerba en Lonato (beide op 12 minuten rijden verwijderd).

De schattige badplaats Desenzano del Garda is ook eenvoudig met de auto te bereiken, in 17 minuten. Hier kunt u genieten van een fantastisch aanbod aan authentieke restaurants, cafés en bars, naast een tijdloze haven, een populair familiestrand en romantische achtergrond waaronder een oud kasteel.

Treinverbindingen vanaf het station van Desenzano bieden makkelijke toegang tot Verona, Venetië, Milaan en Brescia. Voor decadente dagen uit zitten gasten op gemakkelijkerijafstand van de beroemde kuuroorden in Sirmione (30 minuten rijden). Gezinnen op zoek naar klassiek plezier zitten perfect voor het bereiken van Gardaland, Movieland en hetCanevaAquaPark (alle op 35 tot 40 minuten rijden). De meest dichtbij gelegen vliegvelden zijn Verona Villafranca (op 46 minuten rijden) en Milaan Bergamo (op 64 minuten rijden verwijderd).

Houd er rekening mee dat het zwembad geopend is van 1 mei 2019 tot 15 oktober 2019


Uitrusting

[TODO] General

 Niet-rokers
 [TODO] Senior Accessible
  [TODO] Appropriate for family
 [TODO] Bath towels incl
  [TODO] Air condition

Uitrusting - Buiten

 [TODO] Outdoor_pool
 Parkeerplaats
  Tuin
  Barbeque

Uitrusting - Binnen

 TV
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Tweepersoonsbed
 Stapelbed
  Eenpersoonsbed
 

Badkamer

 Badkamer
 Toilet
  Bidet
  Douche

Keuken

 Koelkast
 Broodrooster
 Afwasmachine
 Oven
  Koffiemachine
 Magnetron
  Haard
 IJskast

[TODO] Accommodation Style

 [TODO] Modern
  

Afstanden

46 km Meter naar de luchthaven
900 m Meter naar de tennisbaan
3.1 km [TODO] meaters to super market
4.4 km [TODO] meters to Lake for bathing
 10.5 km Meter naar het treinstation
1.8 km Meter naar het restaurant
4.4 km Meter naar het strand

Aantal kamers en afmetingen

100 Oppervlak tuin m²
 120 [TODO] m² Size of totalarea

Aantal kamers en afmetingen

3 Aantal kamers in het algemeen
2 Aantal slaapkamers
 1 Aantal woonkamers
2 Aantal slaapkamers

[TODO] Time Constraints

10:00 [TODO] Latest check-out
 16:00 [TODO] Earliest check-in

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 5
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode