Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Appartement Appartement Résidence Balmat in Chamonix (ID: 4475370)

[TODO] Price on request   plus 110,00 € cleaning fee
Geniet van het uitzicht op de Mont Blanc vanuit dit gerenoveerde penthouse met 2 slaapkamers in de oude binnenstad van Chamonix! Genietend van het uitzicht op de rivier en de bergketen met de Mont Blanc in de verte, is dit dakappartement v...
           

1 x
  [TODO] Booking

Geniet van het uitzicht op de Mont Blanc vanuit dit gerenoveerde penthouse met 2 slaapkamers in de oude binnenstad van Chamonix!

Genietend van het uitzicht op de rivier en de bergketen met de Mont Blanc in de verte, is dit dakappartement voor 4 personen een perfecte uitvalsbasis om te genieten van alles wat Chamonix te bieden heeft.

Dit penthouse-appartement op de 4e verdieping is gemakkelijk bereikbaar met de lift en biedt een schilderachtige omgeving voor 3 personen van waaruit gasten zich kunnen wijden aan hun drukke vakantieprogramma.

De ruime en gezellige woonkamer heeft een mooie open haard en directe toegang tot het zonnige balkon met zicht op de rivier. Deze kamer is het hele jaar door een echte attractie voor gasten en wordt gecompleteerd door een mooie moderne bank en een aan de muur gemonteerde tv, voor een gezellig winterverblijf.

Een open keuken / eetkamer voor 4 personen begeleidt de rustieke leefruimte, maar bijgewerkt. Deze moderne keuken is uitgerust met een inductiekookplaat, een oven, een magnetron op ooghoogte, een waterkoker, een gemoderniseerd Nespresso-apparaat en een vaatwasser. je hebt alles wat je nodig hebt om kleine gerechten, zoals je ochtendkoffie, in een ontspannen sfeer te bereiden.

Vanuit de woonkamer leidt een trap naar een gezellige slaapkamer op de mezzanine. Een fijn en aangenaam tweepersoonsbed en een kast op de bovenverdieping completeren een badkamer met handige wastafel en toilet. Terug op het hoogste niveau hieronder, omvat de laatste een even ruime tweepersoonsslaapkamer, evenals een moderne familiebadkamer met een luxe inloopdouche.

Dit historische gebouw met 4 verdiepingen ligt op een toplocatie in het hart van het autovrije oude centrum van Chamonix. Gasten bevinden zich op 5 minuten lopen van de kabelbaan Aiguille du Midi en op 3 minuten lopen van de bushalte.

Belangrijkste kenmerken:

• Prachtige historische omgeving in het hart van de oude binnenstad van Chamonix
• Loft appartement Dakterras met lift
• Flatscreen-tv
• Open haard
• Toegang tot het balkon
• Lifttoegang
• Niet geschikt voor kinderen
• In een voetgangersgebied nabij een openbare parkeerplaats

Slaap-

Kamer 1: Tweepersoonskamer
Slaapkamer 2: Mezzanine Double Room met kast en en-suite badkamer met douche (WC en wastafel)

Badkamers-

Badkamer 1: modern ingerichte doucheruimte
WC en suite: Uitgerust met een toilet en een wastafel

Aanvullende informatie

• Centrale verwarming
• Nespresso-apparaat
• Haardroger
• Gratis WiFi
• 13 interne treden
• Appartement op de 4e verdieping
• Huisdieren niet toegestaan
• 2 ligstoelen

Locatie-

Gelegen langs de voetgangersroute 'Rue Paccard', worden gasten verleid door de nabijheid van lokale restaurants, winkels en voorzieningen van het station.

Voor degenen die graag zelf koken, profiteert Chamonix van een wekelijkse lokale markt en een groot aantal supermarkten en supermarkten. Een breed scala aan restaurants met gerechten van over de hele wereld, brasseries, cafés, gastronomische restaurants en wijn- en tapasbars staan ​​ook voor u klaar om uw honger de hele dag en avond te stillen. Wie op zoek is naar een levendige avond in de buitenlucht, zal geen keuze tekort komen; met een overvloed aan verschillende bars en podia met livemuziek als aanvulling op de nachtclubs, loungebars en microbrouwerijen van het resort.

In de zomer is Chamonix een ideale bestemming voor wandelen, bergbeklimmen, klimmen, paardrijden, avonturenparken, paragliden en zelfs watersporten en golfen. In de winter is Chamonix de perfecte setting voor skiën en snowboarden, met scholen, verhuurwinkels, besneeuwde paden, langlaufloipes op het platteland en off-piste trips, die goede entertainment voor alle niveaus.

Het avonturenpark Accro Treetop en de klimsite Lac des Gaillands liggen beide op slechts 7 minuten rijden met de auto, waardoor gezinnen en verslaafden die op zoek zijn naar buiten tijd kunnen genieten van adrenaline-aangedreven momenten tijdens hun verblijf.

De luchthaven van Genève ligt op slechts 72 minuten rijden via de A40 van dit charmante vakantieverblijf.


Uitrusting

[TODO] General

 Niet-rokers
 [TODO] Location_central
  [TODO] Bath towels incl
 

Uitrusting - Binnen

 Lift
  TV
 

Zakelijke service

 Internet
  

Sport - Wintersport

 Skiën
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Tweepersoonsbed
  

Badkamer

 Föhn
 Douche
  Toilet
  Badkamer

Keuken

 Koelkast
 IJskast
 Koffiemachine
  Broodrooster
 Magnetron
  Afwasmachine
 Oven

[TODO] Accommodation Style

 [TODO] Modern
  

Afstanden

200 m [TODO] meaters to super market
2.5 km [TODO] meters to Lake for bathing
700 m Meter naar het treinstation
300 m Meter naar de skipiste
 99.2 km Meter naar de luchthaven
660 m Meter naar de tennisbaan
10 m Meter naar het restaurant

Aantal kamers en afmetingen

58 [TODO] m² Size of totalarea
 

Aantal kamers en afmetingen

2 Aantal slaapkamers
1 Aantal woonkamers
 1 Aantal slaapkamers
3 Aantal kamers in het algemeen

[TODO] Time Constraints

16:00 [TODO] Earliest check-in
 10:00 [TODO] Latest check-out

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 4
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode