Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Appartement La Vela in Nettuno (ID: 4475407)

[TODO] Price on request   plus 115,00 € cleaning fee
Vermaak u zoveel als u wilt, in deze ruime Nettuno duplex! Met genoeg ruimte zowel binnen als buiten nodigt deze prachtige, 2 slaapkamer duplex, u uit om te ontspannen en te genieten van een memorabel verblijf aan de Mediterranee. Op slec...
           

1 x
  [TODO] Booking

Vermaak u zoveel als u wilt, in deze ruime Nettuno duplex!

Met genoeg ruimte zowel binnen als buiten nodigt deze prachtige, 2 slaapkamer duplex, u uit om te ontspannen en te genieten van een memorabel verblijf aan de Mediterranee.

Op slechts 300 meter van de haven van Nettuno gelegen, heeft een u een scala aan plaatselijke badplaatsvoorzieningen voorhanden, inclusief de levendige haven van de stad, een geweldige Lido, een tijdloze Middeleeuwse wijk en een bruisend nachtleven.

Verspreid over de 3e en 4e verdieping van een modern verblijf, biedt het penthouse een ruime indeling voor 2 koppels en groepen van 4 personen. Makkelijk toegankelijk via een lift en volledige voorzien van airconditioning, biedt het een zorgeloze uitvalsbasis voor u en uw vrienden.

De verdieping waarop u binnenkomt beschikt over een lichte en ruime woonkamer, ramen aan beide zijden en toegang tot het terras. De chique witte sofa suite wordt vergezeld door 2 Cleopatra stijl ligbanken en een sfeervolle openhaard. Er is tevens een satelliet tv en op verzoek kunt u een Wifi-ontvanger huren (tegen een kleine wekelijkse vergoeding).
Het houtenterras buiten is al net zo prachtig, met een L-vormige bank die voorziet in een verleidelijke setting om overdag heerlijk te relaxen en ‘s avonds gezellig een drankje te doen.

Gepolijste granieten traptreden leiden naar de keuken op de bovenste verdieping en de aangrenzende eetkamer. Met zijn strakke geïntegreerde smaragdgroene kastjes en eettafel met glazen blad, is de keuken een stijlvolle ruimte om eten te bereiden en ontspannen thuis te ontbijten.
Uitgerust met alle benodigde apparatuur, inclusief fornuis, oven, koffiezetapparaat, vaatwasser en koelkast, is de keuken perfect voor diegenen die thuis wensen te eten. Deuren leiden naar een zonnig terras, wat het perfect maakt om te entertainen.

De eetkamer, met ramen aan twee zijden, is al net zo uitnodigend en voorziet in een prachtig massief houten eetgedeelte voor 8 tot 10 personen. Deuren leiden tot een mooi zonnig dakterras met uitzicht over tijdloze pijnbomen en dorpsgezicht. Ingericht met een strak al fresco eetgedeelte en barbecue, voorziet het 2e terras in een schilderachtige eigentijdse ruimte om te genieten van een drankje bij zonsondergang of zomerse feestmaaltijden met vrienden.

De ruime duplex beschikt over 2 grote tweepersoonsslaapkamers elk met toegang tot het terras, en 2 badkamers waarvan één uitgerust met bad en douche. Er is tevens een wasruimte in het appartement en de residentie geniet ook van een privé parkeerplaats.

Met de glinsterende golfen van de Mediterrane zee die tegen de, op 300 meter gelegen haven, klotsen, ligt het appartement perfect om te genieten van de hoogtepunten aan de zee bij Nettuno.

Een scala aan plaatselijke trekpleisters kunnen bezocht worden, waaronder de Middeleeuwse wijk van de stad, het prachtige Santa Maria Goretti heiligdom, het lokale oudheidkundig museum, de Amerikaanse oorlogsbegraafplaats uit de 2e Wereldoorlog, het Forte Sangallo, Torre Astura en de grotten van Nero.

Aan de havenzijde kunt u genieten van de jachten en het plaatselijke strand van Bellavista Lido belooft een leuke setting voor klassieke mediterrane dagen en nachten aan het strand.

Nettuno is tevens de thuisbasis van het natuurreservaat van Villa Borghese en net ten Zuiden van de stad, aan de kustlijn, vindt u de twee mooie meren Fogliano en di Caprolace.


Ontspannen

Open woonruimte

• De chique entrée tot de woonkamer op de begane grond biedt genoeg ruimte om in stijl
te ontspannen
• Gemeubileerd met een witte sofa suite en 2 elegante ligbanken
• Beschikt over een satelliet tv en een romantische openhaard
• Leidt naar een prachtig zonnig terras met eigentijdse buiten sofa

Thuis eten

Separate keuken

• De volledige uitgeruste keuken is ingericht met glanzende smaragdgroene kastjes
• Gecomplementeerd door een ontbijttafel met glazen blad geschikt voor 6 personen
• Biedt directe toegang naar het terras

Dineren

• Een eetkamer op de bovenste verdieping met ramen aan beide zijden
• Voorzien van een massief houten eetgedeelte voor 8 tot 10 personen en een sfeervolle openhaard
• Biedt toegang tot een prachtig dakterras, welke ingericht is met een al fresco eetgedeelte en familie barbecue

Slapen

Slaapkamer 1

• Een lichte en mooie tweepersoonsslaapkamer met toegang naar buiten
• Beschikt over 2 nachtkastjes en een kledingkast

Slaapkamer 2

• Een eveneens grote tweepersoonsslaapkamer met toegang naar buiten
• Voorzien van nachtkastjes, een kledingkast en tv

Aanvullende informatie

De vakantiewoning beschikt tevens over een comfortabele eenpersoonsslaapbank.

Badkamers
Het ruime appartement beschikt over een prachtige badkamer met bad, douche, kapspiegel, een wastafel, wc en bidet. In de duplex vindt u een tweede badkamer met jacuzzi, wastafel, wc en bidet.

Extra

• Gemoderniseerd duplex penthouse voor 5 personen
• Uitgerust met airconditioning en twee openhaarden
• Biedt genoeg ruimte om te entertainen
• Geschikt voor koppels
• Twee prachtige buitenterassen
• Privé wasruimte met wasmachine, droogrek en strijkfaciliteiten
• Uitgerust met een haardroger
• Voorzien van 10 traptreden binnen de woning
• Gelegen in een 4 verdiepingen tellend gebouw met lifttoegang

Parkeren

Het appartement beschikt over een privé parkeerplaats

Locatie

De badplaats Nettuno biedt de perfecte plek om te genieten van een zomerse uitvalsbasis dichtbij Rome.

Op slechts 75 minuten rijden verwijderd van de ‘eeuwige stad’ heeft deze badplaats het beste van twee werelden te bieden!

De schilderachtige Middeleeuwse wijk, resortvoorzieningen en restaurants, het Bellavista Lido strand en de watersporten, er is voor elk wat wils. Terwijl het bruisende nachtleven gasten uitnodigt om even helemaal los te gaan.
De residentie ligt ook dichtbij het prachtige Santa Maria Goretti heiligdom en de bezienswaardigheden van de stad (inclusief het Forte Sangallo, Tore Astura, het natuurreservaat van Villa Borghese, het Oudheidkundig museum, de grotten van Nero en de Amerikaanse oorlogsbegraafplaats uit de 2e Wereldoorlog).

De zonnige kust van Lazio ademt een aantrekkelijke cultuur en Mediterraan klimaat, als wel een rijke Romeinse geschiedenis; dus het is perfect voor de onverschrokken ontdekkingsreiziger!

Het internationale Leonardo da Vinci-Fiumicino vliegveld van Rome ligt op slechts 56 minuten rijafstand verwijderd van het appartement, wat het perfect maakt om gedurende het hele jaar te verblijven.


Uitrusting

[TODO] General

 [TODO] Location_central
 [TODO] Air condition
  [TODO] Bath towels incl
 

Uitrusting - Buiten

 Parkeerplaats
  

Uitrusting - Binnen

 TV
  Lift
 

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Tweepersoonsbed
  

Badkamer

 Douche
 Toilet
 Föhn
  Badkuip
 Bidet
  Badkamer

Keuken

 Haard
 Koelkast
  Afwasmachine
  Oven

[TODO] Accommodation Style

 [TODO] Modern
  

Afstanden

300 m Meter naar het strand
100 m Meter naar het restaurant
 75 km Meter naar de luchthaven
100 m [TODO] meaters to super market

Aantal kamers en afmetingen

120 [TODO] m² Size of totalarea
 

Aantal kamers en afmetingen

2 Aantal slaapkamers
3 Aantal kamers in het algemeen
 1 Aantal woonkamers
2 Aantal slaapkamers

[TODO] Time Constraints

16:00 [TODO] Earliest check-in
 10:00 [TODO] Latest check-out

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 4
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode