Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Appartement Connie's apartment in Monvalle (ID: 4475427)

Af  91 € per Object en dag   plus 170,00 € cleaning fee
Geniet het hele jaar door van thuiscomfort; met dit authentieke 2 slaapkamers tellende villa appartement voor 5 personen! Gelegen in een privé villa, voorziet deze lichte en ruime woning op de 1e verdieping in een serene setting voor zorg...
             

1 x
  [TODO] Booking

Geniet het hele jaar door van thuiscomfort; met dit authentieke 2 slaapkamers tellende villa appartement voor 5 personen!

Gelegen in een privé villa, voorziet deze lichte en ruime woning op de 1e verdieping in een serene setting voor zorgeloze vakanties aan het Lago Maggiore.

Perfect om van de stadsvoorzieningen van Monvalle te genieten en van de plaatselijke hoogtepunten van de oostelijke oever (met de Santa Caterina del Sasso Hermitage, het kasteel van Angera en de voorzieningen van de badplaats Laveno en veerdiensten allemaal binnen 16 minuten rijafstand verwijderd), deze locatie dient als een geweldige uitvalsbasis om vanuit op ontdekking te gaan.

Binnen biedt deze met WiFi uitgeruste vakantiewoning genoeg ruimte om heerlijk in te relaxen, socialiseren en entertainen. De grote woonkamer geniet van genoeg natuurlijk licht, dankzij de lichtinval van drie zijden. De stijlvolle kamer is tevens ingericht met in gedachte het thuiscomfort; met een crèmekleurige bank en een hoekbank vergezeld door een tafel en 4 poefen en een flat screen tv. Openslaande deuren leiden vanuit de kamer ook naar een overdekt privé balkonterras, welke perfect is buiten te entertainen en zorgeloos te zonnebaden. Een schattige privé tuin liggen eveneens op u te wachten om van te genieten.

Een aparte familie woonkeuken biedt een charmante plek voor ontspannen maaltijden en gezellige momenten voor het diner. Het eetgedeelte buiten nodigt gasten uit om te genieten van zomermaaltijden in de zon en onder de sterren.

Het appartement geniet van 2 ruime slaapkamers, 1 doucheruimte en 1 familiebadkamer. De Master bedroom met tweepersoonsbed is perfect geschikt voor een koppel, terwijl de 2e slaapkamer met tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed voorziet in een veelzijdige familiekamer voor 3 personen.

Op verzoek kunnen volwassen gasten genieten van de privé biljartkamer en van het gemak van de privé was-faciliteiten en een privé parkeerplaats.

Monvalle is de thuishaven van een handvol eetgelegenheden en 'Ristorantes' en het mooie strand van Monvalle, wat deels uit zand en deels uit gras bestaat, op slechts 1km afstand van het huis. De handige wegverbindingen van de stad leiden in korte tijd naar het Golfo della Quassa Park, de goed voorziene stad Ispra, de veerverbindingen en badplaatsvoorzieningen van Laveno (alle binnen 10 tot 16 minuten rijafstand) en de plaatselijke toeristische trekpleisters van Santa Caterina del Sasso en het mooie gezinsvriendelijke strand van Reno (op 7 minuten rijden) en het prachtige kasteel van Angera (op 13 minuten rijden).

De stad ligt ook goed om de toeristische trekpleisters van de westelijke oever te bereiken, door middel van de dichtbij gelegen auto-/passagiers veerdienst van Laveno naar Intra. Van daaruit zijn de Villa Taranto met haar botanische tuinen, de kindvriendelijke dierentuin van Villa Pallavicino, de wandelmogelijkheden van Mottarone, de prachtige promenade langs het meer in Stresa en de regelmatige boottochten naar de Borromeïsche eilanden, allemaal eenvoudig te bereiken.

Het vliegveld van Milaan Malpensa ligt op slechts 42 minuten rijden verwijderd van de vakantiewoning.


Ontspannen

Open woonruimte

• Een lichte en stijlvolle woonruimte met lichtinval aan 3 zijden en toegang tot twee privé terrassen (waarvan de grootste is voorzien van een elektrische luifel en perfect is om gedurende de hele dag te eten)
• Gemeubileerd met een crèmekleurige stoffen bank, een 2e crèmekleurige L-vormige bank, een tafel met 4 poefen en een flat screen tv
• Gecomplementeerd met gratis WiFi toegang


Thuis eten

Aparte woonkeuken

• Een volledig uitgeruste familiekeuken, perfect voor ontspannen ontbijtjes samen
• Uitgerust met glanzende kastjes, een fornuis, oven, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat, broodrooster en vaatwasser
• Gemeubileerd met een ontbijttafel voor 4 personen
• Biedt toegang tot het balkon


Slapen

Het villa-appartement beschikt over 2 slaapkamers en 2 badkamers; wat het perfect maakt voor 2 koppels die wensen te verblijven. De flexibele slaapvoorzieningen zullen ook aantrekkelijk zijn voor familiegroepen van 5 personen.

Slaapkamer 1

• Een lichte en uitnodigende kamer
• Gemeubileerd met een tweepersoonsbed en kledingkast

Slaapkamer 2

• Een veelzijdige familieslaapkamer, perfect voor een koppel of groep van 3 personen
• Beschikt over een tweepersoonsbed, 1 eenpersoonsbed en een kledingkast

Op aanvraag kunnen tevens reisledikanten, kinderstoelen en eenpersoonsstretchers gehuurd worden.



Badkamers

Badkamer 1

• Een ruime suite in retro-stijl met bad, wastafel, wc en bidet

Badkamer 2

• Een ruime badkamer uitgerust met power douche, wastafel, wc en bidet


Buiten

Openslaande deuren vanuit de woonkamer leiden naar een schattig overdekt privé balkonterras. Gemeubileerd met een al fresco eetgedeelte biedt de zonnige setting een idyllische plek om te ontspannen en bij te kletsen met vrienden en geliefden.


Extra

• Villa-appartement gelegen op de 1e verdieping, op een rustige en authentieke locatie
• Voorzien van WiFi toegang, een flat screen tv en biljartkamer
• Flexibele slaaparrangementen om 4 tot 5 personen te kunnen huisvesten
• Aparte volledig uitgeruste keuken
• Wasmachine en strijkfaciliteiten
• Voorzien van een haardroger
• Al fresco terras
• Beschikt over 10 traptreden buiten de woning
• Beschikt over 2 zonnebedden
• Huisdieren mogelijk


Parkeren

Het appartement beschikt over een privé parkeerplaats.


Locatie

Vanaf zijn vredige villa setting, zitten gasten op slechts 4 minuten rijafstand van het plaatselijke ‘Ristorante Antico Lido’ en het lokale strand aan het meer ‘Spiaggia di Arolo’.

Monvalle is gelegen langs de prachtige oostelijke oever; waar u de restaurants en sportclubs van Ispra vindt, de hoogtepunten van de badplaats en veerverbindingen van Laveno, de op de werelderfgoedlijst van UNESCO genoteerde 'Santa Caterina del Sasso' Hermitage in Reno en het oude kasteel 'Rocca di Angera' in Angera (op 7 tot 16 minuten rijden verwijderd).

De veerdiensten van Laveno maken het eenvoudig om te genieten van de plaatselijke hoogtepunten aan de westelijke oever van Stresa, de boottochten naar de Borromeïsche eilanden, de tuinen van Villa Taranto, de schilderachtige rit met de Mottarone kabelbaan, de mooie Villa Pallavicino en de prachtige botanische Alpentuin.

Met Golfclubs, wandelroutes, wildparken, Lido’s en skioorden, allemaal op makkelijke rijafstand, het Lago Maggiore biedt werkelijk van alles voor iedereen!

Makkelijk bereikbaar om gedurende het hele jaar te verblijven; het appartement ligt op slechts 42 minuten rijafstand van het vliegveld van Milaan Malpensa verwijderd.


Uitrusting

[TODO] General

 [TODO] Senior Accessible
 [TODO] Appropriate for family
 Niet-rokers
  Huisdieren toegestaan
 [TODO] Bath towels incl
  [TODO] Fan

Uitrusting - Buiten

 Tuin
  Parkeerplaats
 

Uitrusting - Binnen

 TV
  

Zakelijke service

 Internet
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Eenpersoonsbed
 Tweepersoonsbed
  [TODO] Couch
 

Badkamer

 Badkuip
 Toilet
 Bidet
  Badkamer
 Föhn
  Douche

Keuken

 IJskast
 Oven
 Koffiemachine
 Afwasmachine
  Haard
 Magnetron
 Keuken
  Koelkast
 Broodrooster

[TODO] Accommodation Style

 [TODO] Modern
  

Afstanden

1 km Meter naar het strand
5 km Meter naar het treinstation
80 km Meter naar de skipiste
40 km Meter naar de luchthaven
 1 km [TODO] meters to Lake for bathing
10 km Meter naar de tennisbaan
1 km Meter naar het restaurant
4 km [TODO] meaters to super market

Aantal kamers en afmetingen

100 Oppervlak tuin m²
 120 [TODO] m² Size of totalarea

Aantal kamers en afmetingen

1 Aantal woonkamers
2 Aantal slaapkamers
 2 Aantal slaapkamers
3 Aantal kamers in het algemeen

[TODO] Time Constraints

16:00 [TODO] Earliest check-in
 10:00 [TODO] Latest check-out

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 5
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode