Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Vakantiehuis Timeless Home in Orino (ID: 4475440)

[TODO] Price on request   plus 290,00 € cleaning fee
Geniet van de ongedwongen stijl van dit luxe 5-sterren huis! Dit luxe vakantiehuis heeft 6 slaapkamers en is gelegen in de heuvels van het oude Orino. Het is een tijdloze en unieke locatie om te genieten van vakanties aan het Lago Maggior...
             

1 x
10
  [TODO] Booking

Geniet van de ongedwongen stijl van dit luxe 5-sterren huis!

Dit luxe vakantiehuis heeft 6 slaapkamers en is gelegen in de heuvels van het oude Orino. Het is een tijdloze en unieke locatie om te genieten van vakanties aan het Lago Maggiore. Het ligt bovendien op maar 10 minuten rijden van de goed-voorziene stad Laveno-Mombello, een prachtige omgeving voor luxe vakanties!

De mooie villa met zijn 6 slaapkamers en 5 badkamers biedt aan zakelijke gasten en gezinnen de ultieme vakantie. Met een scherp oog voor detail en stijl is de villa uitgevoerd in een boetiekstijl, die zowel rustgevend als inspirerend is. Het geheel ademt een sfeer van een speelse combinatie van de elementen van een Italiaans herenhuis: lichte en moderne woonruimtes gecombineerd met rustieke en romantische originele kenmerken, werkelijk tijdloos. Het is niet verbazingwekkend dat dit unieke en gedistingeerde interieur in een aantal Italiaanse en Duitse tijdschriften over architectuur is beschreven.

De luxe villa, met WiFi, is ideaal voor nieuwsgierige en creatieve geesten met zijn ongebruikelijke en aantrekkelijke lay-out op 3 verdiepingen. Er zijn 2 aparte entrees, zodat u kunt binnenkomen hetzij van het niveau van de binnenplaats of via het balkon op de eerste verdieping te bereiken met een externe wenteltrap. De binnenplaats van de villa ligt op straatniveau en heeft op de begane grond een aantrekkelijk aantal salons, ideaal om te ontspannen in de vakantie en om gasten te ontvangen. U kunt hier ook gemakkelijk naar buiten en genieten van de zomer.

Op de begane grond is er een fraaie eetkeuken, met een zitkamer ernaast. die voor een gezellige ambiance zorgt, zodat u van gedenkwaardige maaltijden en van een goed gesprek kunt genieten. De chique, compleet ingerichte keuken heeft hoge witgekalkte balkenplafonds, een ruime eethoek en een mooi open haardvuur; de keuken is aantrekkelijk in elk seizoen.

De romantische zitkamer is aantrekkelijk op elk moment van de dag met een schrijfbureau, gezellige sofa’s en een rustiek stenen interieur. Op de begane grond is er verder een unieke gewelfde knusse hoek met tv en een moderne zithoek met open haard. Alles is hier naar de laatste stand van de techniek : het nieuwste model tv met Dolby Surround en een Bose luidsprekersysteem.

Naast al dit comfort, biedt deze verdieping ook de mogelijkheid aan de gasten om zich te koesteren in een soort van wellness behandeling. De villa is voorzien van een verwarmd binnenzwembad en een luxe sauna; beide zijn gemakkelijk toegankelijk vanuit de binnenplaats. Deze verdieping is ook bij uitstek geschikt om extra gasten te accommoderen door zijn aantrekkelijke slaapkamer met tweepersoonsbed en een moderne badkamer met douche.

De eerste verdieping van de villa bereikt u via de uitwendige wenteltrap; het interieur is werkelijk even stijlvol en aantrekkelijk als de verdieping op de begane grond. De tuin ligt op hetzelfde niveau als de eerste verdieping en daarom heeft deze verdieping dus ook gemakkelijk toegang tot het verlichte buitenterras met eethoek en de eigen garage en parkeerruimte.

De accommodatie voor het slapen van de villa bevindt zich op de eerste en de tweede verdieping. Op de eerste verdieping is een slaapkamer met een tweepersoonsbed en toegang tot een moderne badkamer met bad en douche. Op de tweede verdieping vindt u 2 slaapkamers elk met een eenpersoonsbed en een slaapkamer met een tweepersoonsbed met een luxe en-suite badkamer.

De tweede verdieping van de villa is ook de perfecte basis voor kinderen en teenagers met zijn speelkamer in zolderkamerstijl, met veel natuurlijk licht, zachte vloerbedekking en een Xbox games console.

Voor extra gemak zijn er in de villa ook faciliteiten om de was te doen.

De splitlevel tuin laat de gasten genieten van een uniek en boeiend vakantiehuis.
Op het rustige aangelegde terrein kan men genieten van maaltijden buiten in de barbecue-hoek, van een onbezorgd dutje in een van de ligstoelen of van het spelen met de kinderen. Op het terrein is nog een apart huisje, zeer geschikt voor extra gasten of voor eventuele meegekomen kindermeisjes. In de charmante woonkamer van het huisje is een tweepersoons bedbank en er is nog een slaapkamer met eenpersoonsbed en een badkamer met douche. Vanuit het huisje is er uitzicht op de idyllische tuin en het heeft een romantische aantrekkingskracht en is daarom ook geschikt om er eventueel extra echtparen in te huisvesten.

Vanuit de luxe, het comfort en de unieke aantrekkingskracht van deze gedistingeerde familievilla is het niet ver naar de rust en kalmte van de oude stad Orino of naar Laveno aan het water, op maar 10 minuten rijden.

Laveno biedt de perfecte achtergrond om te genieten van een authentiek Italiaans diner of om inkopen te doen. Het pittoreske Laveno is ideaal voor sightseeing en heeft ook de mogelijkheid de veerboot of de trein te nemen.

Er zijn vlakbij Laveno een groot aantal toeristische bezienswaardigheden zoals het schilderachtige Funivie del Lago Maggiore, het kasteel Rocca di Angera en het Museo Internazionale Design Ceramico. Het beroemde Varese (25 km) en Arona (37 km) liggen dicht genoeg bij voor dagtrips, terwijl in de omgeving een keur aan activiteiten mogelijk is: van wandelen, paardrijden, een dagje aan het strand, waterfietsen, vogels kijken, golf spelen, vissen, snorkelen, watersporten tot tennissen en zelfs paragliden. De dichtstbijzijnde Italiaanse en Zwitserse skiresorts zijn: Pian di Sole Premeno (32 km), Monte Tamaro (36 km) en Mottarone (36 km). Dus ook in de winter kunt u hier goed terecht.

Laveno ligt op maar 30 km van de luchthaven van Ascona, 32 km van Milaan Malpensa en 73 km van Milaan Linate; het vakantieverblijf is dus gemakkelijk per auto te bereiken.

EXTRA: Verwarming wanneer nodig euro 35 per dag
Een terugbetaalbare borg van 500 Euro bij aankomst


Uitrusting

[TODO] General

 [TODO] Location_central
 [TODO] Senior Accessible
  [TODO] Bath towels incl
 

Uitrusting - Buiten

 [TODO] Outdoor_pool
 Parkeerplaats
  Sauna
 Tuin
  Barbeque

Uitrusting - Binnen

 TV
  

Zakelijke service

 Internet
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Tweepersoonsbed
 [TODO] Couch
  Eenpersoonsbed
 

Badkamer

 Douche
 Toilet
 Föhn
  Badkuip
 Bidet
  Badkamer

Keuken

 Haard
 Broodrooster
 Koffiemachine
  Keuken
 Magnetron
  Afwasmachine
 Oven

Afstanden

15 km Meter naar de tennisbaan
5 km [TODO] meaters to super market
15 km Meter naar het strand
 15 km [TODO] meters to Lake for bathing
15 km Meter naar het treinstation
45 km Meter naar de luchthaven

Aantal kamers en afmetingen

2000 Oppervlak tuin m²
 300 [TODO] m² Size of totalarea

Aantal kamers en afmetingen

5 Aantal slaapkamers
6 Aantal slaapkamers
 7 Aantal kamers in het algemeen
1 Aantal woonkamers

[TODO] Time Constraints

16:00 [TODO] Earliest check-in
 10:00 [TODO] Latest check-out

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 10
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode