Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Appartement Casa Carlotta in Laveno Mombello (ID: 4475517)

[TODO] Price on request   plus 140,00 € cleaning fee
Ontdek de magie van het Lago Maggiore, vanuit de comfort van dit zonnige, op de 1e verdieping gelegen verblijf voor 5 personen! Dit appartement met 2 slaapkamers geniet van een zorgeloze ligging dichtbij de veer- en treinverbindingen van h...
           

1 x
  [TODO] Booking

Ontdek de magie van het Lago Maggiore, vanuit de comfort van dit zonnige, op de 1e verdieping gelegen verblijf voor 5 personen!

Dit appartement met 2 slaapkamers geniet van een zorgeloze ligging dichtbij de veer- en treinverbindingen van het centrum van Laveno-Mombello en voorziet zo in een zorgeloze vakantie uitvalsbasis.

Binnen geniet het appartement van een lichte en luchtige zitkamer welke voorzien is van een flatscreen-tv en directe toegang tot een zonnig terras met uitzicht op de bergen. Ingericht met twee bistrosets, kunnen gasten hiereenvoudig genieten van een cappuccino in de ochtend of een door de zonovergoten glas wijn in de avond.

De ruime zitkamer wordt vergezeld door een separate woonkeuken in retrostijl, welke ideaal is voor het bereiden van lichte zelfgemaakte snacks en maaltijden. Alle benodigde apparatuur is aanwezig, waaronder een fornuis, oven, koffiezetapparaat en koel-vriescombinatie.

De slaapvoorzieningen bestaan uit een ruime Master tweepersoonsslaapkamer met toegang tot het terras en een veelzijdige 2e tweepersoonsslaapkamer met een extra eenpersoonsbed, wat het perfect maakt voor twee koppels en flexibele familiegroepen. Er is een moderne familiebadkamer met bad, douche, wastafel, wc en bidet aanwezig.

Gasten kunnen hun auto probleemloos thuis laten tijdens hun verblijf; het appartement ligt namelijk slechts 300 meter van het treinstation van Laveno-Mombello, 500 meter van de dichtstbijzijnde, goed gevulde, supermarkt en op 800 meter van het centrum van de stad. Daarnaast ligt ook de veerhalte op slechts 16 minuten lopen, welke voorziet in de perfecte gelegenheid om erop uit te trekken en op onderzoek te gaan. De op de werelderfgoedlijst van UNESCO genoteerde opgraving ‘Santa Caterina del Sasso’ (een betoverende hermitage aan de oever van het meer) ligt ook op slechts 8 minuten rijden.

Belangrijkste Kenmerken-

• Op de 1e verdieping gelegen appartement voor 5 personen
• TV beschikbaar (met Italiaanse zenders)
• Prachtig terras met uitzicht op de bergen
• Er is voorzien in een parkeerplaats
• Centraal gelegen in Laveno-Mombello
• Op korte loopafstand van het treinstation, het centrum en de supermarkten

Slapen-

Slaapkamer 1: Een ruime Master slaapkamer met tweepersoonsbed, kledingkast en toegang tot het terras
Slaapkamer 2: Een flexibele en ruime slaapkamer ingericht met een tweepersoonsbed en eenpersoonsbed

Badkamer-

Badkamer 1: Een familiebadkamer ingericht met bad, douche, wastafel, wc en bidet

Extra-

• Op aanvraag kan een Wifi-ontvanger gehuurd worden (tegen een wekelijkse vergoeding)
• 16 traptreden buiten de woning
• Haardroger
• Centrale verwarming
• Het gebruik van een auto wordt aangeraden

Locatie-

Het appartement is gelegen aan de ’25 Aprile’, wat gasten op slechts 7 tot 8 minuten lopen van het treinstation en de supermarkt plaatst. De veerhaven van Laveno ligt op een aangename wandeling van ongeveer 16 minuten.

In het bruisende centrum van de badplaats kunt u genieten van een groot aanbod aan winkels en restaurants, naast de regelmatige veerdienst naar de hotspots aan de westelijke oever in Verbania(om heerlijk te eten en voor de historische opgravingen), Intra (om de boottochten naar de Borromeïsche eilanden te bereiken) en Pallanza (voor de botanische tuinen van Villa Taranto) allemaal aan de westelijke oever gelegen. Alle haltes nemen ongeveer 20 minuten in beslag om met de veerdienst te bereiken.

De omringende kustlijn plaatst gasten tevens op de perfecte plek om te gaan sightseeën en voor klassiek vakantieplezier; met de eettentjes, ijssalons en de watersportclub in Ispra, de beroemde Santa Caterina del Sasso opgraving, het strand aan het meer in Reno di Leggiuno, het strand van Monvalleen het Rocca di Angera kasteel, allen op 8 tot 28 minuten rijden afstand.

Het Lago Maggiore is een zeer familievriendelijke bestemming; met Safari- en Wildparken, het Lago Maggiore Adventure Park en het Ondaland hightech waterpark om van te genieten, naast windsurfen, wake boarden, zeilen, duiken, tennissen, paardrijden, golfen en het skiën in de Italiaanse Alpen. Het Lago di Varese, Lago di Comabbio en meer van Lugano liggen eveneens op gemakkelijke rijafstand.

Het meest dichtbij gelegen vliegveld is Milaan Malpensa op slechts 52 minuten rijden.


Uitrusting

[TODO] General

 Niet-rokers
 [TODO] Location_central
 [TODO] Appropriate for family
  [TODO] Senior Accessible
 [TODO] Fan
  [TODO] Bath towels incl

Uitrusting - Binnen

 TV
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Tweepersoonsbed
  Eenpersoonsbed
 

Badkamer

 Badkamer
 Douche
 Bidet
  Badkuip
 Toilet
  Föhn

Keuken

 Oven
 Koffiemachine
  Koelkast
 Haard
  IJskast

[TODO] Accommodation Style

 [TODO] Modern
  

Afstanden

800 m Meter naar het restaurant
30 km Meter naar de luchthaven
500 m [TODO] meaters to super market
 500 m Meter naar het treinstation
3 km Meter naar het strand
1 km [TODO] meters to Lake for bathing

Aantal kamers en afmetingen

85 [TODO] m² Size of totalarea
 

Aantal kamers en afmetingen

3 Aantal kamers in het algemeen
2 Aantal slaapkamers
 1 Aantal woonkamers
1 Aantal slaapkamers

[TODO] Time Constraints

10:00 [TODO] Latest check-out
 16:00 [TODO] Earliest check-in

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 5
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode