Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Appartement Bellavista Albonago in Viganello (Lugano) (ID: 4475623)

Af  148 € per Object en dag   plus 135,00 € cleaning fee
Ouderwets vakantiegenoegen vlakbij Lugano! Dit op een helling aan het meer van Lugano gelegen appartement heeft accommodatie voor gezinnen en groepen tot 4 personen in elk jaargetijde. Het ligt vlakbij het centrum van Lugano en is geschi...
           

1 x
  [TODO] Booking

Ouderwets vakantiegenoegen vlakbij Lugano!

Dit op een helling aan het meer van Lugano gelegen appartement heeft accommodatie voor gezinnen en groepen tot 4 personen in elk jaargetijde. Het ligt vlakbij het centrum van Lugano en is geschikt om te genieten van verschillende soorten vakanties.

Het appartement ligt op de begane grond en heeft een klassiek interieur. De zitkamer met uitzicht op het meer heeft een comfortabele zitbank, een satelliet tv, een DVD speler en WiFi. Er is een aparte eethoek voor 6 personen. De romantiek en geschiedenis van de streek vinden we terug in de keukeninrichting met zijn messing potten en pannen, een grote open haard en balkenplafond. Naast de ruime eethoek is er een afzonderlijke keuken met alle noodzakelijke apparatuur zoals een elektrische kookplaat, een oven, een waterkoker, een koffiezetapparaat en een afwasmachine.

Vanuit de ruime woon- en eetkamer geven openslaande Louvredeuren toegang tot een overdekt terras met uitzicht op het meer. Er staat hier een ronde eettafel voor 4 personen heel geschikt voor een zomers feestje of drankje ’s avonds. De besloten eigen tuin heeft ligstoelen, een volwassen begroeiing en vergezichten over het meer, op Lugano en op de toverachtige omgeving van de heuvels aan het meer.

De accommodatie is flexibel en ideaal voor familie en vrienden met een eigentijds ingerichte slaapkamer met tweepersoonsbed en een garderobekast met spiegels en uitzicht op het meer. Er is een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en een tweepersoonsslaapbank in de woonkamer. Er is een grote badkamer met bad en douche, er zijn faciliteiten om te wassen en er is een eigen parkeergelegenheid.

De geneugten van het centrum van Lugano liggen op 9 minuten rijden. Lugano heeft een keur aan restaurants, cafés, supermarkten en transportvoorzieningen. In deze Zwitserse stad zijn een groot aantal high-end modezaken en antiekwinkeltjes. Gedurende het hele jaarvinden er een groot aantal culturele evenementen plaats. Er zijn idyllische kades, parken, kunstgalerijen en mogelijkheden voor boottochtjes. Avondvertier is zeer wel mogelijk in een van de vele chique bars, nachtclubs om tot in de kleine uurtjes te dansen, om lekker uit eten gaan of om in de klassieke Zwitserse casino’s een gokje te wagen.

Lugano is goed gesitueerd om te zwemmen, Lido’s te bezoeken, te wandelen, te watersporten en nog meer, maar ook geschikt als uitvalsbasis naar het culturele en historische Bellinzona op 28 autominuten, naar de kindvriendelijke ontspanningsmogelijkheden op Mont Tamaro op 68 autominuten of naar de romantische aantrekkingskracht van het tijdloze Comomeer op 50 autominuten.


Uitrusting

[TODO] General

 [TODO] Senior Accessible
 [TODO] Appropriate for family
  Niet-rokers
  [TODO] Bath towels incl

Uitrusting - Buiten

 Tuin
  Parkeerplaats
 

Uitrusting - Binnen

 TV
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Tweepersoonsbed
 Eenpersoonsbed
  [TODO] Couch
 

Badkamer

 Föhn
 Badkuip
 Badkamer
  Bidet
 Toilet
  Douche

Keuken

 Afwasmachine
 Keuken
 Magnetron
  Oven
 Haard
  Koffiemachine
 Broodrooster

Afstanden

5 km Meter naar het treinstation
3.9 km [TODO] meters to Lake for bathing
71.7 km Meter naar de luchthaven
 3 km [TODO] meaters to super market
3.9 km Meter naar het strand
600 m Meter naar het restaurant

Aantal kamers en afmetingen

30 Oppervlak tuin m²
 120 [TODO] m² Size of totalarea

Aantal kamers en afmetingen

1 Aantal woonkamers
1 Aantal slaapkamers
 2 Aantal slaapkamers
3 Aantal kamers in het algemeen

[TODO] Time Constraints

16:00 [TODO] Earliest check-in
 10:00 [TODO] Latest check-out

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 4
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode