Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Appartement Home Magnolia in Lugano (ID: 4475666)

Af  78 € per Object en dag   plus 70,00 € cleaning fee
Geniet van de heerlijkheden die Lugano te bieden heeft, in deze modern kosteneffectieve Studio voor 2 personen! Gelegen op de 2e verdieping van een handig gelokaliseerde residentie in Lugano, biedt dit hedendaagse appartement een geweldige...
           

1 x
  [TODO] Booking

Geniet van de heerlijkheden die Lugano te bieden heeft, in deze modern kosteneffectieve Studio voor 2 personen!

Gelegen op de 2e verdieping van een handig gelokaliseerde residentie in Lugano, biedt dit hedendaagse appartement een geweldige budgetvriendelijke optie voor koppels om een stedentrip te maken!

Binnen geniet de Studio van een moderne open indeling, welke bestaat uit een stijlvol zit-/slaapgedeelte met een aangrenzende woonkeuken voor 2 personen en een separate moderne badkamer.

De kitchenette en het eetgedeelte voor 2 personen beschikt over alle benodigde apparatuur om zorgeloos drankjes en eenvoudige maaltijden te bereiden, aangezien deze is uitgerust met een fornuis, broodrooster, waterkoker, koffiezetapparaat, magnetron en een koel- vriescombinatie.
De badkamer is uitgerust met een douche en er is voorzien in een haardroger en een strijkbout en strijkplank.

Deze Studio, op de 2e verdieping, is gelegen in een residentie van 7 verdiepingen, waarbij een lift aanwezig is. Dichtbij vindt u een openbare parkeergelegenheid en de faciliteiten van de stad en ook de oever van het meer vindt u op korte afstand ( 3 tot 7 minuten wandelen). Gasten zullen eenvoudig alles uit deze handig gelegen uitvalsbasis in Lugano weten te halen.

Belangrijkste Kenmerken:

• Moderne Studio met open indeling voor 2 personen
• Toegang tot de lift
• Huisdieren zijn eventueel op aanvraag toegestaan
• Handige ligging in de stad
• Groepen van 4 personen kunnen eveneens het naastgelegen appartement huren (om zo in 2 zelfstandige Studio’s te verblijven, die samen bekend staan als ‘Twin-Home’ – ID 2390)

Slapen:

Slaapgedeelte: De woonkamer beschikt over een comfortabele tweepersoonsslaapbank

Badkamer:

Badkamer 1: Een moderne ruimte met douchecabine, wastafel, wc en bidet

Extra:

• Op de 2e verdieping gelegen appartement (toegang tot de lift)
• Centrale verwarming
• Haardroger
• FREE Wifi
• Huisdieren eventueel toegestaan
• Geen tv
• Kan gehuurd worden te samen met een naastgelegen Studio voor 2 personen, in een gezamenlijke optie wat voorziet in 2 zelfstandige Studio’s voor een groep van 4 personen. Deze optie staat bekend als ‘Twin Home’ ID 2390

Locatie:

Gelegen aan ‘Piazza Riscossa’ in de wijk Castagnola, geniet deze residentie in het centrum van Lugano van de nabijheid van een ruime keuze aan moderne faciliteiten, waaronder een bank en apotheek.

Recht voor de residentie bevindt zich een openbare parkeergelegenheid. Op de met blauw omringde plekken kunt u gratis parkeren (overdags maximaal 1,5 uur).
Een zeer welkom aanbod aan verschillende eettentjes kunt u in de buurt vinden, en voor diegenen die thuis wensen te eten, op 4 minuten lopen vindt u een Migros supermarkt.
Op 3 minuten wandelen kunnen gasten een bar aan de rand van het meer bereiken, terwijl nog 4 minuten verder lopen leidt naar de familievriendelijk Lido, de Lugano tennisclub, het pittoreske Civico park aan het meer, waar u het Natuurlijk Historisch museum vindt en een nabijgelegen modern casino.

Het bruisende centrum van Lugano aan het meer is de thuisbasis van designer winkels, culturele trekpleisters, internationale restaurants, een bruisend nachtleven, universiteiten, middelbare scholen en bedrijven die de perfecte setting bieden om gedurende het hele jaar te verblijven voor een memorabele vakantie of zakelijk verblijf.

Lugano is makkelijk bereikbaar met de trein, veerdienst, bus, vliegtuig en auto; met een centraal treinstation in het centrum (op 11 minuten rijden met de taxi) en het vliegveld van Lugano vlakbij (op 18 minuten van de residentie). Een regelmatige busdienst, passagiers veerdiensten en snelle wegverbindingen leiden tevens naar het naburige Comomeer leiden (op 43 minuten rijden).


Uitrusting

[TODO] General

 Niet-rokers
 [TODO] Senior Accessible
  [TODO] Appropriate for family
 [TODO] Location_central
  [TODO] Bath towels incl

Uitrusting - Binnen

 TV
  Lift
 

Zakelijke service

 Internet
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 [TODO] Couch
  

Badkamer

 Douche
 Toilet
  Föhn
 Bidet
  Badkamer

Keuken

 Haard
 Koelkast
 Broodrooster
  Kleine keuken
 Koffiemachine
  Magnetron

Afstanden

1 km Meter naar de tennisbaan
500 m [TODO] meaters to super market
100 m Meter naar het restaurant
 500 m [TODO] meters to Lake for bathing
84 km Meter naar de luchthaven
2 km Meter naar het treinstation

Aantal kamers en afmetingen

30 [TODO] m² Size of totalarea
 

Aantal kamers en afmetingen

1 Aantal slaapkamers
1 Aantal kamers in het algemeen
 0 Aantal slaapkamers
1 Aantal woonkamers

[TODO] Time Constraints

16:00 [TODO] Earliest check-in
 10:00 [TODO] Latest check-out

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 2
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode