Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Appartement Golfo del Sole Edera 6 in Maccagno (ID: 4475683)

[TODO] Price on request   plus 140,00 € cleaning fee
Heerlijk ertussenuit aan het Maggioremeer! Gelegen in een fantastisch vakantiecomplex aan de pittoreske kust van Maccagno, biedt dit appartement op de eerste verdieping de ideale plek voor een self-catering verblijf, met luxe faciliteiten ...
             

1 x
  [TODO] Booking

Heerlijk ertussenuit aan het Maggioremeer!

Gelegen in een fantastisch vakantiecomplex aan de pittoreske kust van Maccagno, biedt dit appartement op de eerste verdieping de ideale plek voor een self-catering verblijf, met luxe faciliteiten tot uw directe beschikking!

Het verblijf is te bereiken met de lift of met de trap is vanbinnen modern en eigentijds ingericht met een open woonkamer en eetkamer met comfortabele bank en flatscreen satelliet tv voor het vermaak van de gasten. Het appartement beschikt ook over WiFi.

Een volledig voorziene keuken biedt de perfecte gelegenheid voor het bereiden van echte Italiaanse maaltijden tijdens uw verblijf, met een gasfornuis met oven, een koelkast met vriesvak en een afwasmachine. Er zijn twee balkons, waarvan de een ideaal is voor buiten dineren en de andere uitzicht op een deel van het meer biedt.

De accommodatie is ideaal voor groepen van vier, aangezien er twee slaapkamers zijn, één tweepersoonskamer met tweepersoonsbed en een tweede met twee enkele bedden. Een moderne nieuw ingerichte badkamer met krachtige douche, wastafel, wc en bidet maakt het geheel compleet.

In de kelder van het gebouw vindt men wasfaciliteiten en er is ook parkeergelegenheid voor gasten, net buiten de hoofdingang.

Het vakantieverblijf heeft een geweldig buitenzwembad met een plek om te zonnen of van een goed boek te genieten op één van de zonnebedden en met een prachtig uitzicht op het meer.

Er is een café-restaurant op het terrein dat een stijlvol en eigentijdse omgeving biedt voor een cappuccino in de ochtend, een lichte lunch of een romantisch diner met uitzicht op het meer. Een trap leidt naar beneden naar de charmante promenade van Maccagno langs het water. Joggers en wandelaars kunnen van deze pittoreske route genieten, die door parklandschap leidt naar een publiek strand. Maccagno biedt ook een goede selectie aan moderne dagbezigheden in een charmante historische setting met een beboste bergen rondom en een vredig, rustige setting die perfect is om te kunnen relazen tijdens uw vakantie!

De La Darsena zeilschool is de perfecte plek voor watersportenthousiastelingen en beginners om te leren windsurfen en kitesurfen en de omliggende bergpaden zijn ideaal voor wandelaars en fietsers.

Onder de activiteiten in het Zwitsers-Italiaanse meergebied vallen ook zwemmen in het meer, een bootje huren, tennis, golf, kajakken, paardrijden, paragliden en skiën in het dichtbijgelegen ski-resort van San Bernardino. Er zijn ook verscheidene avonturenparken, waar men kan genieten van bungeejumpen, boomtopbeklimmen, en tobogan-sleetochten in de bergen.

Vlakbij Maccagno ligt het mooie vakantieoord Luino dat een brede keuze aan bars, cafés en restaurants biedt, en een regelmatig varende ferry naar de andere mooie vakantieoorden aan het Maggioremeer.

Geweldige trekpleisters zijn onder meer de musea, villa’s en markten van Stresa, de ongelooflijke tuinen van Isola Bella en de beroemde Borromeo eilanden.

De Zwiterse stad Lugano is slechts 40 minuten rijden van Maccagno en biedt een breed scala aan kosmopolitische geneugten waaronder met cafeetjes omgeven pleintjes, designer boetiekjes, bars, restaurants, nachtclubs, casino’s en een uitgebreid programma met culturele en muzikale hoogtepunten het hele jaar door.
Aanlegsteiger VERHUUR in de woning ARBOUR 40,00 EUR per dag

Houd er rekening mee dat het zwembad geopend is van 1 juni 2018 tot 30 september 2018


Uitrusting

[TODO] General

 [TODO] Senior Accessible
 [TODO] Appropriate for family
 [TODO] Location_central
  [TODO] Handicapped_accessible
 Niet-rokers
  [TODO] Bath towels incl
 [TODO] Air condition

Uitrusting - Buiten

 Garage
 [TODO] Outdoor_pool
  Parkeerplaats
 

Uitrusting - Binnen

 Lift
  TV
 

Zakelijke service

 Internet
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Eenpersoonsbed
  Tweepersoonsbed
 

Badkamer

 Toilet
 Föhn
  Bidet
 Badkamer
  Douche

Keuken

 Oven
 Koffiemachine
  Afwasmachine
 Haard
  Broodrooster

[TODO] Accommodation Style

 [TODO] Modern
  

Afstanden

200 m Meter naar het strand
1.1 km Meter naar het treinstation
70 km Meter naar de luchthaven
 100 m [TODO] meters to Lake for bathing
100 m Meter naar het restaurant
1 km [TODO] meaters to super market

Aantal kamers en afmetingen

75 [TODO] m² Size of totalarea
 

Aantal kamers en afmetingen

2 Aantal slaapkamers
1 Aantal woonkamers
 3 Aantal kamers in het algemeen
1 Aantal slaapkamers

[TODO] Time Constraints

10:00 [TODO] Latest check-out
 16:00 [TODO] Earliest check-in

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 4
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode