Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Appartement Arosio Open Space in Arosio di sotto (ID: 4475687)

[TODO] Price on request   plus 135,00 € cleaning fee
Geniet van een klein, maar perfect gevormd, modern en wonderlijk oord op de rustgevende heuvel van Ticino! Deze moderne duplex is een werkelijk uniek en modernistisch pareltje dat een strak en rustgevend toevluchtsoord vormt op de beboste ...
         

1 x
  [TODO] Booking

Geniet van een klein, maar perfect gevormd, modern en wonderlijk oord op de rustgevende heuvel van Ticino!

Deze moderne duplex is een werkelijk uniek en modernistisch pareltje dat een strak en rustgevend toevluchtsoord vormt op de beboste heuvelzijde. Het is de perfecte keuze voor geboren creatievelingen die op zoek zijn naar inspiratie, maar ook voor kleine vakantiegroepen die houden van wandelen, fietsen en het vooruitzicht om de Ticino regio te ontdekken.

Het zitgedeelte op de begane grond is een goed verlichte en gezellige ruimte met toegang tot de tuin, wat het een ideale plek maakt voor diegenen die willen schrijven of iets willen creëren terwijl ze op vakantie zijn. Er is tevens een tv, dvd-speler en muziekinstallatie voorhanden, voor extra amusement en ambiance terwijl u op vakantie bent.

Een hedendaags eetgedeelte biedt gemakkelijk plaats aan 5 personen en wordt vergezeld door een moderne keuken, uitgerust met een inductiekookplaat, oven, magnetron, broodrooster, waterkoker, koffiezetapparaat en koel-vriescombinatie.

De op de begane grond gelegen Master slaapkamer in brutalistische stijl, met toegang tot de tuin, biedt een moeiteloze sfeer voor zomerse dutjes, en beschikt over een tweepersoonsbed, leeslampjes, een kledingkast en een chique, industriële betonnen muur. Een mezzanine met een glazen scherm kijkt uit op de zitkamer en is ingericht met een slaapbank voor 2 personen.

Een modern ingerichte badkamer biedt een verleidelijke setting om te genieten van een lang warm bad, of een verfrissende douche in de ochtend.

Deze op de begane grond gelegen duplex is tevens uitgerust met een privé parkeerplaats buiten. Omringd door de rust en sereniteit van de bergzijde, heeft de grote gemeenschappelijke tuin een betoverende achtergrond om te ontspannen en vermaken.

De chique, minimalistische residentie, biedt tevens een schilderachtig alfresco terras met privé barbecue.

Belangrijkste Kenmerken:

* Een verblijf op de begane grond in minimalistische stijl, met mezzanine
* Flatscreen-tv, dvd-speler en muziekinstallatie
* Flexibele slaapindeling voor 4 personen
* Woonkeuken
* Mooie gemeenschappelijke tuin
* Barbecue en alfresco eetgedeelte
* Privé parkeerplaats
* Ligging op heuvelzijde
* Een auto is noodzakelijk

Slapen:

Slaapkamer 1: Een chique Master slaapkamer in brutalistische stijl met tweepersoonsbed, kledingkast en toegang tot de tuin
Slaapkamer 2: Een op een tussenverdieping gelegen mezzanine, boven het woongedeelte, met tweepersoonsslaapbank en kledingkast

Badkamer:

Badkamer 1: Een moderne suite met ligbad, douche, wastafel, verwarmd handdoekrek en wc

Extra:

* Muziekinstallatie
* Centrale verwarming
* Haardroger
* Strijkfaciliteiten en wasmachine

Locatie:

Vanuit de prachtige ligging in de natuur van Arosio di Sotto, bevinden de gasten zich op een goede plek om te genieten van mooie wandelingen, fietstochten en een selectie aan plaatselijke authentieke restaurants (op korte rijafstand).

De populaire golfclub, het vliegveld en het bruisende centrum van Lugano zijn eveneens binnen 21 tot 27 minuten te bereiken met de auto. De modieuze stad aan het meer heeft vele voorzieningen, met een trein- en busstation, een veerdienst, het prachtige Parco Civico, een familievriendelijk Lido, een tennisclub, Zwitsers casino, het LAC Kunst & Cultuurcentrum en een bruisende oever van het meer met bars, internationale restaurants, designerwinkels en kosmopolitische pleinen om van te genieten.

Tot de andere plaatselijke toeristische activiteiten in de omgeving behoren het schilderachtige uitzicht vanaf Monte Bre, het historische Olijven wandelpad van Castagnola naar het mooie Gandria volgen en een aangename veertocht rond het meer. Verder kunt u genieten van buitenplezier en extreme sporten in het Tamaro Avonturenpark (op 39 minuten rijden afstand).

Een regelmatige busdienst en makkelijke wegverbindingen vanuit Lugano leiden eveneens naar het naburige Comomeer (via Porlezza), wat het voor gasten mogelijk maakt om erop uit te trekken en tijdens hun verblijf te genieten van de regionale hoogtepunten van Lombardije en Ticino.


Uitrusting

[TODO] General

 [TODO] Appropriate for family
 Niet-rokers
  [TODO] Bath towels incl
 

Uitrusting - Buiten

 Tuin
 Barbeque
  Parkeerplaats
 

Uitrusting - Binnen

 TV
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Tweepersoonsbed
  [TODO] Couch
 

Badkamer

 Föhn
 Badkuip
  Badkamer
 Toilet
  Douche

Keuken

 IJskast
 Magnetron
 Oven
  Koelkast
 Koffiemachine
  Broodrooster

[TODO] Accommodation Style

 [TODO] Modern
  

Afstanden

9 km Meter naar het treinstation
11 km [TODO] meters to Lake for bathing
10 km Meter naar de luchthaven
10 km Meter naar de tennisbaan
 1 km [TODO] meaters to super market
12 km Meter naar het strand
1 km Meter naar het restaurant

Aantal kamers en afmetingen

90 [TODO] m² Size of totalarea
 

Aantal kamers en afmetingen

1 Aantal woonkamers
1 Aantal slaapkamers
 2 Aantal slaapkamers
3 Aantal kamers in het algemeen

[TODO] Time Constraints

16:00 [TODO] Earliest check-in
 10:00 [TODO] Latest check-out

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 4
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode