Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Appartement Magic Gandria 2 in Lugano (ID: 4475747)

[TODO] Price on request   plus 355,00 € cleaning fee
Voel de magie van het meer van Lugano, indit moeiteloos stijlvolle onderkomen voor 8 personen met uitzicht over het meer! Combineer dit prachtige 3 slaapkamers tellende appartement MagicGandria (ID 1789) met een aantrekkelijke woning voor ...
       

1 x
8
  [TODO] Booking

Voel de magie van het meer van Lugano, indit moeiteloos stijlvolle onderkomen voor 8 personen met uitzicht over het meer!

Combineer dit prachtige 3 slaapkamers tellende appartement MagicGandria (ID 1789) met een aantrekkelijke woning voor 2 personen, waardoor dit vakantieverblijf met uitzicht op het meer voorziet in de perfecte oplossing om creatieve families en fantasierijke groepen van 8 personen te huisvesten.

Het hoofdverblijf op de 3e verdieping is volledig gemoderniseerd en compleet uitgerust voor een 21e-eeuws verblijf. U heeft hier ook het voordeel van een privé portiekterras met romantisch uitzicht over het meer en een zorgeloze setting en stijlvol interieur om een uitnodigende en perfecte sfeer te creëren, om u tijdens de vakantie te vermaken.

Een chique, volledig uitgeruste woonkeuken vergezeld een ruime open woonruimte met een eigentijds zitgedeelte met een rustieke openhaard, een grote satelliet tv en toegang tot een prachtig privéterras.

Alle benodigde apparatuur vindt u in de keuken, waaronder een inductiekookplaat, waterkoker, Nespresso machine, broodrooster en koel- vriescombinatie.

Drie prachtige tweepersoonsslaapkamers met uitzicht over het meer (2 met toegang tot het terras) voorzien in het perfecte rustgevende verblijf voor koppels en volwassen groepen die wensen te verblijven, terwijl een babybedje extra flexibiliteit biedt voor gezinnen. Twee badkamers in Spa-stijl geven een strakke afwerking aan de unieke accommodatie, welke in essentie een opgepoetste historische parel is.

Gecomplimenteerd met een al fresco eetgedeelte, privé was-faciliteiten en een parkeerplek; het hoofdverblijf belooft een blij en thuis-van-huis gevoel tijdens elk seizoen.

Gelegen op 10 meter van het drieslaapkamer appartement, vindt u een romantische stadswoning behorend bij het verhuurobject welke voorziet in een prachtig eigenzinnig verblijf voor 2 personen. Binnen voorziet de woonruimte met bureau, demoderne doucheruimte en deboven gelegen tweepersoonsslaapkamer in boetiekstijl met stenen muren en balkenplafond, in een rustieke geheime schuilplaats. Het fantastische kleine verblijf beschikt tevens over een zonnig privébalkon met bistro set en zonnescherm.

U bereikt ‘MagicGandria 2’ door middel van een aantal traptreden vanaf de hoger, aan de weg gelegen parkeerplaats. Het ligt geworteld in de authentieke charme van een zeer pittoresk en artistiek dorpscentrum.


Belangrijkste kenmerken:

• Een eigenzinnig verblijf met apart gastenverblijf
• Gelegen in het hart van het prachtige Gandria
• Luxe accommodatie met uitzicht over het meer
• Prachtige gepresenteerd interieur
• Satelliet tv
• Openhaard
• Designerkeuken en badkamers
• Al fresco eetgedeelte
• Privé parkeergelegenheid


Slapen:

Slaapkamer 1: Weelderige tweepersoonsslaapkamer met kledingkast en terras met uitzicht over het
meer
Slaapkamer 2: Prachtige tweepersoonsslaapkamer met kledingkast en toegang tot het terras
Slaapkamer 3: Stijlvolle tweepersoonsslaapkamer met uitzicht over het meer en kledingkast
Slaapkamer 4: Schitterende tweepersoonsslaapkamer met balkon met uitzicht over het meer en
kledingkast

Extra eenpersoonsstretchers voor volwassen en babybedjes kunnen eveneens gehuurd worden (tegen een extra vergoeding)


Badkamers:

Het hoofdverblijf met 3 slaapkamers beschikt over een modern uitgeruste doucheruimte met wc en een volledige badkamer met bad, douche en wc. Het kleine aparte bijbehorende verblijf beschikt over een eigentijdse doucheruimte. Alle badkamers zijn in hedendaagse stijl en van hoge kwaliteit.


Extra:

• Centrale verwarming
• Privé was- en strijkfaciliteiten
• Haardroger
• Er is geen keuken in het 1 slaapkamer tellende verblijf
• Een Wifi-ontvanger kan gehuurd worden (tegen een extra wekelijkse vergoeding)
• 15 traptreden binnen de woning
• 80 traptreden buiten de woning
• Een auto wordt aanbevolen
• U bereikt de parkeerplaats via een trap voor voetgangers

Houdt er rekening mee dat om de woning te bereiken, gasten middels een stenen trap dienen af te dalen vanaf de hoger gelegen weg. Dit maakt dat deze woning niet aan te raden is voor gezinnen met kleine kinderen, mindervaliden of ouderen.

Locatie:

In Gandria vindt u vele fascinerende oude herenhuizen, kerken, traditionele eetgelegenheden, restaurants aan het meer en een veerdienst voor passagiers. Het dorp fungeert ook als het vertrekpunt voor de 7 km lange wandeltocht langs het meer, het OliveTrail, naar Castagnola (die door de prachtige botanische tuinen van Villa Heleneum gaat en langs het Museodelle culture).

Gandria ligt ook dichtbij de Golf- en tennisbanen van Lugano (op 12 minuten rijden) en Menaggio (op 34 minuten rijden), evenals een schat aan wandeltochten (Monte Bre ligt op slechts 16 minuten rijafstand) en vele watersportactiviteiten (Porlezza ligt op 14 minuten rijden)

Er zijn tevens een groot aantal plaatselijke hoogtepunten voor bezoekers, zoals Villa Fogazzaro op 6 minuten rijden en Lugano dichtbij voor dagtrips en gezellige avondjes uit in deze wereldstad (op 12 minuten rijden met de auto/taxi). Lugano is de thuisbasis voor veel internationale restaurants, designerwinkels, culturele musea, kunst galeries, sportactiviteiten, een bruisend nachtleven en trekpleisters voor bezoekers, evenals het vliegveld van Lugano wat net buiten de stad ligt (op 23 minuten rijden).

De fantastische voorzieningen voor gedurende het hele jaar worden compleet gemaakt door vele toeristische trekpleisters in Ticino, evenals de nabij gelegen skioorden en tijdloze heerlijkheden van het naburige Comomeer (op 34 minuten rijden).

Let op: Magic Gandria is een rustige accomodatie, dus lawaai is absoluut niet toegestaan tussen 22.00 en 8.00 uur. Het terras kan niet gebruikt worden voor diner's of feestjes.


Uitrusting

[TODO] General

 [TODO] Appropriate for family
 Niet-rokers
  [TODO] Bath towels incl
 

Uitrusting - Buiten

 Parkeerplaats
  

Uitrusting - Binnen

 TV
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Tweepersoonsbed
  

Badkamer

 Badkuip
 Toilet
  Föhn
 Badkamer
  Douche

Keuken

 IJskast
 Koffiemachine
  Broodrooster
  Koelkast

[TODO] Accommodation Style

 [TODO] Modern
  

Afstanden

500 m Meter naar het strand
500 m [TODO] meters to Lake for bathing
1 km Meter naar de tennisbaan
500 m Meter naar het restaurant
 1 km [TODO] meaters to super market
5 km Meter naar het treinstation
84 km Meter naar de luchthaven

Aantal kamers en afmetingen

170 [TODO] m² Size of totalarea
 

Aantal kamers en afmetingen

4 Aantal slaapkamers
1 Aantal woonkamers
 5 Aantal kamers in het algemeen
3 Aantal slaapkamers

[TODO] Time Constraints

10:00 [TODO] Latest check-out
 16:00 [TODO] Earliest check-in

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 8
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode