Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Vakantiehuis Chalet Janluke in La Tzoumaz (ID: 4475847)

[TODO] Price on request   plus 345,00 € cleaning fee
Verwen uzelf in het ski en wandelgebied van de 4 Valleien, met een gedenkwaardig verblijf in dit luxueuze chalet in La Tzoumaz! Deze prachtige chalet geniet van een tijdloze mix waarin de ambiance van een Zwitsers chalet wordt gecombineerd...
             

1 x
10
  [TODO] Booking

Verwen uzelf in het ski en wandelgebied van de 4 Valleien, met een gedenkwaardig verblijf in dit luxueuze chalet in La Tzoumaz!

Deze prachtige chalet geniet van een tijdloze mix waarin de ambiance van een Zwitsers chalet wordt gecombineerd met het hedendaags en luxe comfort van thuis. Dit moderne verblijf biedt het perfecte toevluchtsoord zowel tijdens de skivakantie als gedurende het hele jaar.

Binnen geniet de prachtige open woonkamer, met hoog balkenplafond en ramen die reiken van de grond tot aan het plafond, van een geweldige omgeving om zowel overdags als ’s avonds van te genieten. Uiteraard geniet u vanuit de woonkamer ook van een schilderachtig uitzicht op de bergen. Een pluche, stijlvolle, L-vormige bank nodigt gasten uit om lekker in weg te zinken en te genieten van de sfeer van de openhaard. De bijbehorende woonkeuken biedt een chique omgeving om etentjes te organiseren met een echte 'wow-factor'. De koele, levendige stoelen in het eetgedeelte bieden plaats aan maximaal 10 personen en de tafel is zo geplaatst dat u optimaal kunt genieten van het verreikende uitzicht op de bergen. Etentjes kunnen moeiteloos worden gehouden; met de strakke, geïntegreerde designerkeuken die aansluit op het smaakvolle eetgedeelte. Voorzien van een kleine ontbijtbar, is de naadloos uitziende keuken goed uitgerust met een oven op oogniveau, inductiekookplaat, koffiezetapparaat, koelkast met vriesvak en vaatwasser.

De slaapvoorzieningen in het chalet zijn al net zo goed gepresenteerd en is perfect geschikt voor vrienden en volwassen families. De schitterende sfeervolle indeling bestaat uit een Master tweepersoonsslaapkamer met luxe ensuite badkamer met bad, een 2e tweepersoonsslaapkamer, een uitnodigende logeerkamer met twee aan elkaar te schuiven bedden en een flexibele 4e slaapkamer ingericht met 2 stapelbedden. Twee chique, hedendaagse, gezamenlijke badkamers, beide met inloopdouche, voorzien in het perfecte gemak om vroeg in de ochtend van start te gaan. De buiten jacuzzi en de grote binnen sauna nodigen gasten uit om samen wat quality time door te brengen, om zo helemaal te ontspannen en de zintuigen te vernieuwen, na een dag op de pistes of na het wandelen.

Het luxe chalet geniet verder nog van een privé parkeerplaats, een zonnige privé tuin en een terras met barbecue.

Vanaf het chalet, waarbij u over de Rhone vallei kijkt, zitten groepen binnen eenvoudig bereik van de ski shuttlebus in La Tzoumaz.

Belangrijkste Kenmerken:

• Een luxe, modern chalet voor volwassen groepen en volwassen families tot 10 personen
• Prachtig open interieur met uitzicht op de bergen
• Hedendaagse woonkeuken bij de woonkamer
• Sfeervolle openhaard
• Flexibele slaapvoorzieningen
• Privé sauna en buiten jacuzzi (het hele jaar geopend)
• Tuin met terras
• Privé parkeerplaats

Slapen:

Slaapkamer 1: Een rustgevende tweepersoonsslaapkamer met luxe ensuite badkamer
Slaapkamer 2: Een veelzijdige familiekamer voor 4 personen, met aan de wand bevestigde tv en twee stapelbedden
Slaapkamer 3: Een sfeervolle tweepersoonsslaapkamer
Slaapkamer 4: Een flexibele logeerkamer voor 2 personen, met twee aan elkaar te schuiven bedden

Badkamers:

Master slaapkamer: Een moderne en stijlvolle ruimte ingericht met bad, wastafel en wc
Badkamer 2: Een strakke, moderne ruimte met inloopdouche, wastafel en wc
Badkamer 3: Een strakke, moderne ruimte met inloopdouche, wastafel en wc

Extra:

• 25 traptreden binnen de woning (niet kindvriendelijk)
• 20 traptreden buiten de woning
• Wifi aanwezig

Locatie:

Gelegen aan de hoofdweg, ‘Rue des Chablotays’ in La Tzoumaz, geniet het chalet van een handige ligging naast een kleine openbare parkeerplaats en de La Vouatère bushalte. Gasten zitten op 500 meter van de skilift en de kindvriendelijke Sneeuwtuin.
De vredige vakantiesetting zorgt ervoor dat gasten op slechts 9 minuten rijden van het centrum van La Tzoumaz zitten. Het centrum van het dorp La Tzoumaz beschikt over een goed voorziene supermarkt en een aantal sportzaken, wijnbars en restaurants om van memorabele etentjes te genieten, gezellige avonden uit en après-ski. Van midden december tot april rijdt er een gratis shuttlebus naar de kabelbaan van La Tzoumaz.

Het dorp La Tzoumaz is een mooi en groot skioord in de Zwitserse Alpen en maakt deel uit van de beroemde ‘4 Valleien’ (4 Vallées). Deze bestaat uit de skioorden Verbier, Nendaz, Veysonnas, La Tzoumaz en Thyon.

Met niet minder dan 12 liften (1 kabelbaan, 5 stoeltjesliften, 6 sleepliften), 12 pistes (bijna 30 km lang!) en 634 meter aan verticale afdalingen, biedt La Tzoumaz een geweldige keuze voor zowel de gemiddelde als de ervaren skiërs en snowboarders. De aanwezige ski- en snowboardscholen zorgen ervoor dat La Tzoumaz ook een goede keuze voor beginners is. Wintersportliefhebbers kunnen daarnaast ook genieten van een aantal cross country paden, naast mogelijkheden om te sleeën, skitochten in de avond maken, te schaatsen, te gaan hondensleeën, ijsklimmen, paragliden en skydiven.

Om er in de zomer te verblijven is al net zo aantrekkelijk en met genoeg om van te genieten, waaronder thermaal baden, een binnenzwembad, wandelen, vissen, met een scooter rijden, mountainbiken, tennissen, klimmen, picknicken en ook weer paragliden en skydiven.

De meest dichtbij gelegen vliegvelden van en naar het chalet zijn Sion (25 minuten), Geneve (1 uur en 40 minuten), Bern (1 uur en 50 minuten) en Annecy (2 uur en 10 minuten).


Uitrusting

[TODO] General

 [TODO] Appropriate for family
 Niet-rokers
  [TODO] Bath towels incl
 

Uitrusting - Buiten

 Tuin
 Sauna
  Parkeerplaats
 

Uitrusting - Binnen

 TV
  

Sport - Wintersport

 Skiën
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Tweepersoonsbed
 Stapelbed
  Eenpersoonsbed
 

Badkamer

 Badkuip
 Toilet
  Badkamer
  Douche

Keuken

 IJskast
 Afwasmachine
  Oven
 Koffiemachine
  Koelkast

[TODO] Accommodation Style

 [TODO] Modern
  

Afstanden

2.5 km Meter naar de skipiste
15 km Meter naar het treinstation
25 km [TODO] meters to Lake for bathing
26 km Meter naar de luchthaven
 3.5 km Meter naar de tennisbaan
2.5 km [TODO] meaters to super market
2.5 km Meter naar het restaurant

Aantal kamers en afmetingen

100 Oppervlak tuin m²
 145 [TODO] m² Size of totalarea

Aantal kamers en afmetingen

4 Aantal slaapkamers
1 Aantal woonkamers
 4 Aantal slaapkamers
5 Aantal kamers in het algemeen

[TODO] Time Constraints

16:00 [TODO] Earliest check-in
 10:00 [TODO] Latest check-out

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 10
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode