Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Appartement Maraini Elegante in Lugano (ID: 4475903)

Af  140 € per Object en dag   plus 135,00 € cleaning fee
Een handige stedentrip naar Lugano! Dit appartement ligt in de modieuze stad Lugano aan het gelijknamige meer en is geschikt voor een stedentrip van echtparen of groepen tot 4 personen. Het ligt op de tweede verdieping van een moderne re...
             

1 x
  [TODO] Booking

Een handige stedentrip naar Lugano!

Dit appartement ligt in de modieuze stad Lugano aan het gelijknamige meer en is geschikt voor een stedentrip van echtparen of groepen tot 4 personen.

Het ligt op de tweede verdieping van een moderne residentie en biedt een onbezorgde omgeving om te ontspannen en ook om gasten te ontvangen. De lichte en aantrekkelijke woonkamer is strak gemeubileerd met hedendaagse elementen. U kunt genieten van een stijlvolle omgeving en van een film op de satelliet tv met dvd speler. Ook is er wifi, zodat u in verbinding met het thuisfront kunt blijven.

De grote ramen van vloer tot plafond laten voldoende natuurlijk licht binnen en ook de directe toegang tot een zonnig overdekt balkonterras is perfect om van de zomer te genieten. Er is een stijlvolle eethoek met keuken voor 6 personen in de ruime woonkamer. Alle noodzakelijke apparatuur voor een zelfverzorgend verblijf is aanwezig, waaronder een kookplaat, een oven, een magnetron, een broodrooster, een waterkoker, een koffiezetapparaat en een afwasmachine.

Ook de ruime ouderslaapkamer heeft hetzelfde lichte en aantrekkelijke interieur. Er is hier een tweepersoonsbed en toegang tot een eigen overdekt balkon. In de comfortabele woonkamer is een pluche moderne bedbank zodat hier extra gasten kunnen slapen.

Het appartement heeft een ruime badkamer met douche. Ook zijn er in het appartement faciliteiten om de was te doen.

U heeft de luxe van een zwembad op het eigen terrein (gemeenschappelijk met de bewoners van in totaal 20 appartementen).
De residentie ligt gunstig in Lugano, zodat u te voet of met het openbaar vervoer gemakkelijk bij een groot aantal hoogtepunten van de stad kunt komen. Van supermarkten, markten en delicatessenwinkels tot charmante cafés en authentieke restaurants om lekker uit eten te gaan, Lugano heeft alles voor de liefhebbers van lekker eten!

De pittoreske omgeving van Lugano aan het water verschaft u een excuus om te gaan picknicken in het park, een idyllische wandeling met een ijsje te maken of te genieten van een boottocht; voor de liefhebbers van stedentrips zijn er de designershops, de musea en de kunstgalerijen.

Bij zonsondergang komt de modieuze Zwitserse stad tot leven met een grote keur aan hippe bars, zinderende nachtclubs en casino’s om chique gekleed naar toe te gaan en gezien te worden.

In de omgeving van Lugano is een overvloed aan adembenemende wandelpaden en een groot aantal mogelijkheden voor ontspanningsactiviteiten van watersporten, golf en tennis tot wellness behandelingen, extreme sporten en een dagje uit met het gezin naar het Tamaro Waterpark of naar het Comomeer (40-65 minuten rijden).

Houd er rekening mee dat het zwembad geopend is van 1 juni 2023 tot 30 september 2023


Uitrusting

[TODO] General

 [TODO] Location_central
 [TODO] Appropriate for family
  [TODO] Handicapped_accessible
  [TODO] Bath towels incl

Uitrusting - Buiten

 Tuin
  [TODO] Outdoor_pool
 

Uitrusting - Binnen

 TV
  Lift
 

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Tweepersoonsbed
 Eenpersoonsbed
  [TODO] Couch
 

Badkamer

 Badkamer
 Douche
  Badkuip
 Toilet
  Föhn

Keuken

 Broodrooster
 Afwasmachine
 Magnetron
 Oven
  Koffiemachine
 Haard
 Koelkast
  Kleine keuken
 IJskast

[TODO] Accommodation Style

 [TODO] Modern
  

Afstanden

500 m Meter naar het restaurant
500 m Meter naar het treinstation
3 km [TODO] meters to Lake for bathing
 83 km Meter naar de luchthaven
3 km Meter naar de tennisbaan
500 m [TODO] meaters to super market

Aantal kamers en afmetingen

130 [TODO] m² Size of totalarea
 

Aantal kamers en afmetingen

2 Aantal kamers in het algemeen
1 Aantal slaapkamers
 1 Aantal woonkamers
1 Aantal slaapkamers

[TODO] Time Constraints

10:00 [TODO] Latest check-out
 16:00 [TODO] Earliest check-in

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 4
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode