Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Vakantiehuis Villa La Terrazza nel bosco in Laveno Mombello (ID: 4475918)

[TODO] Price on request   plus 235,00 € cleaning fee
Verleid u zelf tot het huren van een tijdloos vakantieverblijf in de heuvels vlakbij Loveno! Deze vrijstaande villa in gebouwd in Art Deco stijl van de jaren 40 van de vorige eeuw biedt een handig en rustig verblijf voor gezinnen en groepe...
           

1 x
8
  [TODO] Booking

Verleid u zelf tot het huren van een tijdloos vakantieverblijf in de heuvels vlakbij Loveno!

Deze vrijstaande villa in gebouwd in Art Deco stijl van de jaren 40 van de vorige eeuw biedt een handig en rustig verblijf voor gezinnen en groepen tot 8 personen. Het ligt in een exclusieve villawijk op een eigen ruim en rustig terrein. Vlakbij ligt het bruisende resort Loveno met goede voorzieningen. De villa is een perfecte basis voor privacy en vakantieplezier aan het Lago Maggiore.

De accommodatie is comfortabel en tijdloos, beslaat 2 verdiepingen . De villa is compleet ingericht en heeft in alle seizoenen prachtige uitzichten op het terrein.
De begane grond is zeer ruim en in elk jaargetijde zeer geschikt voor ontvangsten. De lichte en ruime woonkamer heeft grote ramen met uitzicht op de tuin, een comfortabele zithoek met een flat screen tv aan de muur, naast een tweede zithoek bij de open haard en een knusse eethoek voor 8 personen, ook met een groot raam en met goed uitzicht op de tuin.

Vanuit de open woonkamer geven openslaande tuindeuren toegang tot een ruim terras, ideaal voor partijtjes in de zomermaanden, met een barbecue, een eethoek voor 8 personen met parasol. Er staan ligstoelen om heerlijk te relaxen in de zon.

Vanuit de open woonkamer is er toegang tot een elegante eetkamer met uitzicht op de tuin voor 6 personen. Een aparte keuken is er naast. De ruime moderne keuken is ingericht voor een onbezorgd verblijf: er is een gaskookplaat, een oven, een magnetron, een broodrooster, een waterkoker, een koffiezetapparaat en een afwasmachine.

De slaapaccommodatie boven is flexibel voor gezinnen en groepen. Er is een ruime ouderslaapkamer met een hemelbed, flat screen tv en een eigen zonnig terras met prachtig uitzicht.

Er is een tweede ruime slaapkamer met een tweepersoonsbed, een derde slaapkamer geschikt voor kinderen met twee stapelbedden en een vierde slaapkamer met twee onderschuifbedden en toegang tot een eigen balkon.

Er is een grote badkamer met bad en douche, nog een tweede badkamer met douche en faciliteiten voor de was.

Buiten is het terrein voldoende groot om in alle rust te genieten van een maaltijd, van relaxen in de zon in de middag en van een etentje onder de sterrenhemel. Op verzoek kan een chef-kok worden ingehuurd dit is ook mogelijk voor een scala aan luxe conciërgediensten om cachet aan uw verblijf te geven of om een speciale gelegenheid te vieren.

De villa heeft een eigen garage. Loveno ligt op slechts 1 km afstand. Loveno heeft een grote verscheidenheid aan authentieke restaurants, bars en winkels voor elke smaak en beurs. Het vlakbij gelegen Luino (21 km) heeft zijn beroemde open markt met verse lokale producten en authentieke ingrediënten voor het koken.

Om het meer te verkennen is er een voetgangers- en autoveerdienst van Loveno naar de mooiste en meest geliefde resorts van het Lago Maggiore zoals Stresa, Pallanza en de Borromean eilanden. Voor een dagje uit naar de stad is er in Loveno een treinstation met verbindingen naar Milaan en Lugano.

Voor actieve vakantiegangers is er een veelheid aan activiteiten mogelijk in de omgeving van de villa en de oevers van het meer zoals wandelen, tennis, het huren van een boot, zeilen, paragliding in Laveno, wakeboarden in Ispra (12 km), golf in Varese (15 km), het verkennen van het klooster van Santa Caterina in Leggiuno (3 km) en mooie dagen aan het strand in Cerro (op een paar minuten rijden) en in andere dichtbij gelegen plaatsen.
EXTRA ter plaatse te betalen: Verwarming wanneer nodig euro 35 per dag


Uitrusting

[TODO] General

 Niet-rokers
 [TODO] Appropriate for family
  [TODO] Senior Accessible
 [TODO] Bath towels incl
  [TODO] Fan

Uitrusting - Buiten

 Garage
 Parkeerplaats
  Tuin
 

Uitrusting - Binnen

 TV
  

Zakelijke service

 Internet
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Tweepersoonsbed
 Stapelbed
  Eenpersoonsbed
 

Badkamer

 Badkuip
 Badkamer
 Douche
  Bidet
 Toilet
  Föhn

Keuken

 Keuken
 Afwasmachine
 Oven
  Magnetron
 Broodrooster
  Koffiemachine

Afstanden

1 km [TODO] meaters to super market
55 km Meter naar de skipiste
1 km Meter naar het restaurant
35 km Meter naar de luchthaven
 4 km Meter naar het treinstation
5 km Meter naar de tennisbaan
1 km [TODO] meters to Lake for bathing
1 km Meter naar het strand

Aantal kamers en afmetingen

3500 Oppervlak tuin m²
 250 [TODO] m² Size of totalarea

Aantal kamers en afmetingen

1 Aantal woonkamers
2 Aantal slaapkamers
 4 Aantal slaapkamers
5 Aantal kamers in het algemeen

[TODO] Time Constraints

16:00 [TODO] Earliest check-in
 10:00 [TODO] Latest check-out

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 8
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode