Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Appartement Casa Roseti in Tenno (ID: 4475954)

[TODO] Price on request   plus 145,00 € cleaning fee
Verleid de familie om mee te gaan naar een tijdloze vakantiebestemming, waar u het gehele jaar het échte ‘La Dolce Vita’ gevoel kunt beleven! Deze goed uitgeruste vakantieduplex ligt op een prachtige locatie in een vallei in de buiten...
       

1 x
  [TODO] Booking

Verleid de familie om mee te gaan naar een tijdloze vakantiebestemming, waar u het gehele jaar het échte ‘La Dolce Vita’ gevoel kunt beleven!

Deze goed uitgeruste vakantieduplex ligt op een prachtige locatie in een vallei in de buitenwijken van het charmante Middeleeuwse dorp Canale di Tenno; een tijdloze setting voor betoverende vakanties. Het ligt op korte rijafstand van het stedelijke vermaak van Riva del Garda en de heerlijke noordoever van het Gardameer. Deze locatie nodigt gasten uit om van het ‘La Dolce Vita’-gevoel te genieten en op hun gemak te gaan sightseeën.

Het verblijf is gelegen op de 3e verdieping en biedt genoeg licht en ruimte om u optimaal te kunnen ontspannen en te vermaken. Een gezellige en charmante woonkamer met bank en flatscreen-tv vormt een heerlijke ruimte om gedurende het hele jaar te genieten van ontspannen momenten samen.

Aangrenzend aan de gezellige en uitnodigende woonkamer vindt u een aparte keuken. Deze heeft een familievriendelijke boeren-uitstraling en is klaar voor gebruik, uitgerust met een fornuis, oven, magnetron, waterkoker, koffiezetapparaat, broodrooster, vaatwasser en koel-vriescombinatie. Vanaf het kleine privé balkon kunnen gasten ongehaast genieten van een aperitief, tegen de schilderachtige achtergrond van de weelderige vallei.

Boven zullen zowel gezinnen als groepen merken dat de veelzijdige slaapaccommodatie ideaal is voor groepen van 5 tot 6 personen. Naast een ruime tweepersoonsslaapkamer is er een 2e slaapkamer met 3 eenpersoonsbedden en een 3e slaapkamer ingericht met eenpersoons-hoogslaper.

Naast een moderne doucheruimte vindt u een volledige familiebadkamer met bad en douche en is er een welkom extraatje, in de vorm van privé was-faciliteiten.

Deze mooie duplex ligt verdeeld over de 3e en 4e verdieping van de residentie. Buiten vindt u een zonnige gemeenschappelijke tuin; een heerlijke plek om tijdens de vakantie te ontspannen. Een goed gevulde moestuin maakt het voor gasten mogelijk om van echt vers Italiaans koken te genieten tijdens hun verblijf. Gasten kunnen tevens gebruik maken van een privé parkeerplaats.

Op slechts 1 minuut rijden, vindt u een café, een kunstwinkel en plaatselijke restaurants in het Middeleeuwse dorp Canale di Tenno. De spectaculaire Varone watervallen van Parco Grotta Cascate Varone liggen op slechts 11 minuten rijden verwijderd, terwijl u het centrum van Riva del Garda in 15 tot 17 minuten met de auto bereikt.

Belangrijkste Kenmerken:

* Een prachtige ligging, dichtbij het centrum van het Middeleeuwse dorp Canale di Tenno
* Schilderachtig modern verblijf met balkon en gemeenschappelijke tuin
* Flexibele, familievriendelijke duplex voor groepen tot 6 personen
* Flatscreen-tv
* Uitzicht over de vallei
* Privé parkeerplaats
* Een auto is noodzakelijk

Slapen:

Slaapkamer 1: Een mooie tweepersoonsslaapkamer met grote kastenwand
Slaapkamer 2: Een flexibele familiekamer met 3 eenpersoonsbedden, een kledingkast en bureau
Slaapkamer 3: Een slaapkamer met hoogslaper en kledingkast, perfect voor 1 kind

Badkamers:

Badkamer 1: Een moderne badkamer met bad, douche, wastafel, wc en bidet
Badkamer 2: Een modern ingerichte doucheruimte met wastafel, bidet en wc

Extra:

* 16 traptreden binnen de woning
* 45 traptreden buiten de woning
* Centrale verwarming
* Babybedje en kinderstoel zijn beschikbaar
* Haardroger
* Wasmachine
* Droogrek
* Strijkfaciliteiten
* De openhaard is puur ter decoratie
* Klein alfresco gedeelte, waar 6 personen kunnen staan.

Locatie:

De residentie ligt aan de ‘Via Villa Pastoedo’, op 1 minuut rijden van het schilderachtige centrum van Canaledi Tenno met in de oude, middeleeuwse straatjes een plaatselijk café en een kunstwinkel. Het meest dichtstbijzijnde authentieke trattoria/restaurant ligt op slechts 4 minuten rijden afstand.

De spectaculaire Varone watervallen van 'Parco Grotta Cascata Varone' bevinden zich op 11 minuten rijden, terwijl het populaire expositie- en handelscentrum 'Riva del Garda Fiere Congressi' expositie- en handelscentrum op 15 minuten rijden verwijderd ligt.
Binnen 17 minuten rijden, kunt u de mooie oever van het meer en de bezoekershoogtepunten in het centrum bereiken, waaronder het ‘Reptiland’ Natuurwetenschappelijk museum.

Voor diegenen die erop uit willen trekken, bieden het plaatselijke MAG Museo Alto Garda, het Porta San Michele, Porta San Marco, de middeleeuwse klokkentoren van 'Torre Apponale' en de barokke fresco's in de historische kerk van 'Santa Maria Inviolata', een aantal geweldige mogelijkheden voor sightseeing.

Voor een verblijf tijdens de zomer liggen de plaatselijke stranden van de badplaats en Lido’s van Spiaggia Sabbioni, Pini Beach en Riva del Garda, op 22 tot 25 minuten rijden verwijderd.

Sportliefhebbers hebben ook meer dan genoeg te doen in Riva del Garda, wat dankzij de sterke wind een populaire bestemming voor windsurfen is. Het nabijgelegen Monte Baldo aan de noordoostelijke oever van het Gardameer en het natuurpark van Parco dell’Alto Garda Bresciano bieden eveneens tal van mogelijkheden om te wandelen, natuurtochten te maken, fietsen, paragliden en klimmen.

Voor diegenen die met het vliegtuig komen; het vliegveld van Verona Villafranca ligt op 79 minuten rijden afstand.


Uitrusting

[TODO] General

 [TODO] Appropriate for family
 Niet-rokers
  [TODO] Bath towels incl
 

Uitrusting - Buiten

 Tuin
  Parkeerplaats
 

Uitrusting - Binnen

 TV
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Tweepersoonsbed
  Eenpersoonsbed
 

Badkamer

 Douche
 Föhn
  Badkuip
 Toilet
  Badkamer

Keuken

 Haard
 IJskast
 Koffiemachine
 Keuken
  Koelkast
 Broodrooster
 Magnetron
  Afwasmachine
 Oven

Afstanden

11.2 km Meter naar het strand
2 km Meter naar de tennisbaan
2 km Meter naar het restaurant
11 km [TODO] meters to Lake for bathing
 450 m [TODO] meaters to super market
92 km Meter naar de luchthaven
35 km Meter naar het treinstation

Aantal kamers en afmetingen

90 [TODO] m² Size of totalarea
 

Aantal kamers en afmetingen

2 Aantal slaapkamers
4 Aantal kamers in het algemeen
 3 Aantal slaapkamers
1 Aantal woonkamers

[TODO] Time Constraints

16:00 [TODO] Earliest check-in
 10:00 [TODO] Latest check-out

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 6
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode