Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Vakantiehuis Villa Oliveto in Soiano del Lago (ID: 4475956)

[TODO] Price on request   plus 365,00 € cleaning fee
Creëer authentieke vakantiemomenten aan het Gardameer, vanuit deze familievilla met 6 slaapkamers en een pizza-oven! Deze vrijstaande moderne villa ligt op slechts 4 minuten rijden van de Garda Golf & Countryclub en wordt omringd door een...
           

1 x
12
  [TODO] Booking

Creëer authentieke vakantiemomenten aan het Gardameer, vanuit deze familievilla met 6 slaapkamers en een pizza-oven!

Deze vrijstaande moderne villa ligt op slechts 4 minuten rijden van de Garda Golf & Countryclub en wordt omringd door een prachtige olijfboomgaard. De villa voorziet in een moeiteloze uitvalsbasis voor memorabele vakanties.

U bereikt de villa via een privé oprit, de setting is er dan ook een van sereniteit en privacy. Buiten leidt een trap naar de ingang van deze 2 verdiepingen tellende villa, die een flexibele indeling met 6 slaapkamers en 3 badkamers geniet.

De open woonkamer met aangrenzende formele eethoek, zet de toon voor ontspannen vakantiemomenten samen. Alle benodigde moderne gemakken vergezellen de gezellige L-vormige bank, waaronder gratis Wifi en een flatscreen-tv.

Gasten kunnen gemakkelijk genieten van een volledig zelfvoorzienend verblijf, vanuit het comfort van de separate familiewoonkeuken met toegang tot de tuin. Alle benodigde keukenapparatuur is aanwezig, waaronder een fornuis, magnetron, oven, waterkoker, koffiezetapparaat, broodrooster, magnetron, koel-vriescombinatie en vaatwasser. Het eetgedeelte binnen wordt vergezeld door een ruim overdekt balkonterras met een alfresco eetgedeelte; perfect om gedurende het hele jaar te entertainen!

De 6 slaapkamers van de villa zijn bij uitstek geschikt om grote groepen van 12 personen te huisvesten. Een Master tweepersoonskamer met ensuite badkamer met hydro massage jacuzzi en toegang tot het balkon, vindt u naast 2 tweepersoonsslaapkamers met balkon, een 4e tweepersoonsslaapkamer met twin bedden, een 5e logeerkamer met 2 eenpersoonsbedden en een 6e kleine slaapkamer met eenpersoonsbed en een pull-out eenpersoonsbed.

De Master slaapkamer met ensuite badkamer wordt vergezeld door een gedeelde familiebadkamer met bad en douche en een gedeelde badkamer met Hydro-massage douchecabine. Er zijn tevens privé was- en strijkfaciliteiten voorhanden, voor dat extra gemak terwijl u op vakantie bent.

Het grote overdekte terras buiten zet de toon voor gezellige etentjes; met een openhaard, barbecue en authentieke pizzaoven, die de uitnodigende eettafel vergezeld. De zonnige privé tuin voorziet in een schitterende en rustgevende setting, waarin u kunt genieten van alle heerlijkheden van een vakantie; of dat nu met dagelijkse yoga-oefeningen is, een beetje zonnen of rustig lezen onder de bomen.

Op het terrein van de villa staan 3 parkeerplaatsen tot uw beschikking.

De prachtige omgeving maakt dat gasten binnen eenvoudig bereik zijn van de voorzieningen van Soiano del Lago (2 minuten rijden), de Garda Golf & Countryclub (4 minuten rijden), Moniga del Garda (7 minuten rijden), de Lido’s van Manerba en Lonato (9-16 minuten rijden). Ook de hoogtepunten van de badplaats en treinverbindingen van Desenzano del Garda met Milaan-Verona-Venetië-Brescia zijn (op 14 minuten rijden) binnen handbereik.

Belangrijkste Kenmerken:

* Charmante ligging op de heuvel
* Vrijstaande villa met 6 slaapkamers, geschikt voor 12 personen
* WIFI via een mobiel apparaat
* Master slaapkamer met ensuite badkamer ingericht met een Jacuzzi
* Balkonterras met pizzaoven
* Schattige privé tuin
* Rond zwembad ( van 5 meter doorsnee)
* Privé parkeerplaats voor 3 auto’s
* Op korte rijafstand van de Garda Golf & Countryclub, Soiano del Lago, de plaatselijke Lido’s aan het meer en andere badplaatsen

Slapen:

Slaapkamer 1: Een ruime tweepersoonsslaapkamer
Slaapkamer 2: Een ruime tweepersoonsslaapkamer met kledingkast en toegang tot een balkon
Slaapkamer 3: Een mooie tweepersoonsslaapkamer met kledingkast, toegang tot een balkon en volledige ensuite badkamer
Slaapkamer 4: Een ruime tweepersoonsslaapkamer met twin bedden, kledingkast en toegang tot een balkon
Slaapkamer 5: Een flexibele logeerkamer ingericht met 2 eenpersoonsbedden
Slaapkamer 6: Een kleine logeerkamer met eenpersoonsbed en pull out eenpersoonsbed

Badkamers:

Master ensuite badkamer: Uitgerust met een hydromassage bad, douche, wastafel, wc en bidet
Badkamer 2: Familiebadkamer uitgerust met een bad, douche, wastafel, wc en bidet
Badkamer 3: Een modern uitgeruste hydromassage douchecabine met wastafel, wc en bidet

Extra:

* 12 traptreden naar de entree van de villa
* 14 traptreden binnen de woning
* Centrale verwarming
* Openhaard
* Wasmachine en droogrek
* Strijkfaciliteiten
* Haardroger
* 4 ligbedden aanwezig
* Het gebruik van een auto wordt aanbevolen
* Pizzaoven
* Barbecue gelegenheid

Locatie:

Gelegen op de heuvel aan de ‘Via della Quercia’, geniet deze villa van een rustgevende vakantiesetting welke ideaal is om volop te genieten van de vrijetijdsactiviteiten en toeristische trekpleisters die rondom het Gardameer te vinden zijn.

Het centrum van Soiano del Gado ligt op slechts 2 minuten rijden afstand, waar u een ambachtelijke bakkerij, een supermarkt, een ruime keuze aan restaurants en een regelmatige busdienst vindt. Voor diegenen die opzoek zijn naar een Tee, vinden de Garda Golf & Countryclub op 4 minuten rijden en de Arzaga Golfclub op 10 minuten rijden verwijderd.

De Lido’s aan het meer in Manerba en Lonate liggen op slechts 9 tot 16 minuten rijden, terwijl het nabijgelegen Moniga del Garda een charmante setting aan het meer biedt. Hier vindt u onder andere een beachclub, meerdere cafés, restaurants, souvenirwinkels, een haven waar u tevens boten kunt huren, Segway tours en een romantische historische kasteelweg (op 7 minuten rijden).

De schattige badplaats Desenzano del Garda ligt eveneens binnen eenvoudig bereik met de auto, op slechts 14 minuten rijden. U kunt hier genieten van een fantastisch aanbod aan authentieke restaurants, cafés en bars, naast een tijdloze haven, een populair familiestrand en een romantische achtergrond met daarin een historisch kasteel.

Treinverbindingen van het station van Desenzano bieden makkelijke toegang tot Verona, Venetië, Milaan en Brescia. Voor dagen vol verwennerij, zitten de gasten op makkelijke rijafstand van de beroemde kuuroorden in Sirmione (op 34 minuten rijden). Gasten die op zoek zijn naar wat klassiek plezier zitten goed om de pretparken Gardaland, Movieland en het Caneva Aquapark te bereiken (allemaal binnen 35 tot 45 minuten rijden). De meest dichtbij gelegen vliegvelden zijn Verona Villafranca (op 41 minuten rijden) en Milaan Bergamo (op 64 minuten rijden afstand).


Uitrusting

[TODO] General

 Niet-rokers
 [TODO] Senior Accessible
  [TODO] Appropriate for family
  [TODO] Bath towels incl

Uitrusting - Buiten

 Parkeerplaats
 Tuin
  Barbeque
 

Uitrusting - Binnen

 TV
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Eenpersoonsbed
  Tweepersoonsbed
 

Badkamer

 Douche
 Föhn
 Badkamer
  Badkuip
 Toilet
  Bidet

Keuken

 Haard
 Magnetron
 IJskast
 Koffiemachine
  Keuken
 Broodrooster
 Koelkast
  Afwasmachine
 Oven

Afstanden

1.7 km Meter naar de tennisbaan
1.8 km [TODO] meaters to super market
9.4 km Meter naar het treinstation
2.9 km [TODO] meters to Lake for bathing
 1.3 km Meter naar het restaurant
2.9 km Meter naar het strand
37 km Meter naar de luchthaven

Aantal kamers en afmetingen

500 Oppervlak tuin m²
 200 [TODO] m² Size of totalarea

Aantal kamers en afmetingen

3 Aantal slaapkamers
7 Aantal kamers in het algemeen
 6 Aantal slaapkamers
1 Aantal woonkamers

[TODO] Time Constraints

16:00 [TODO] Earliest check-in
 10:00 [TODO] Latest check-out

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 12
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode