Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Appartement Appartment Gentianes A in La Tzoumaz (ID: 4476002)

[TODO] Price on request   plus 165,00 € cleaning fee
Daal de pistes af en geniet van een vermakelijk verblijf, vanuit dit pittoreske balkonappartement voor 4 personen! Dit schilderachtige toevluchtsoord is perfect gelegen voor het bereiken van de skifaciliteiten van La Tzoumaz.Van binnen is...
         

1 x
  [TODO] Booking

Daal de pistes af en geniet van een vermakelijk verblijf, vanuit dit pittoreske balkonappartement voor 4 personen!

Dit schilderachtige toevluchtsoord is perfect gelegen voor het bereiken van de skifaciliteiten van La Tzoumaz.Van binnen is dit leuke en compacte appartement voorzien van een aantrekkelijke, inrichting voor verblijven gedurende het hele jaar. De tijdloze woonkamer,uitgerust met een tv en dvd-speler, en aangrenzende woonkeuken wordt vergezeld door een tweepersoonsslaapbank. Een charmante Master slaapkamer met toegang tot het balkon en een moderne badkamer met bad en douche maken de inrichting compleet. Buiten is er nog een mooi, pittoresk balkonterras welke is ingericht met een alfresco eetgedeelte.

Het op de 2e verdieping gelegen vakantieappartement geniet zowel van een pittoreske als gunstige ligging.De accommodatie is gelegen in een natuurlijke omgeving, op minder dan 1 minuut rijden van de kabelbaan en de dorpsvoorzieningen van La Tzoumaz. De bushalte met verbindingen naar de skilift bevindt zich ook zo goed als voor de deur, aan de voorkant van de residentie.

Slapen-

Slaapkamer 1: Een ruime, schilderachtige tweepersoonskamer met toegang tot het balkon
Extra: een slaapbank voor 2 personen staat voor u ter beschikking in de woonkamer

Badkamer-

Badkamer 1 : Een moderne gezinsvriendelijke badkamervoorzien van een bad, douche, wastafel en toilet

Extra-

• Flatscreen-tv • Dvd-speler • Op aanvraag en afhankelijk van de beschikbaarheid, kan er een Wifi-ontvanger gehuurd worden (tegen een extra toeslag) • Nespresso-koffieapparaat • 1 traptrede binnen de woning • 20 traptreden buitende woning • Klein pittoresk terras

Locatie:

Gelegen op een perfecte locatie aan de Rue Centrale, Riddes’ , geniet dit vakantieappartement van de zorgeloze nabijheid van het centrum van La Tzoumaz (slechts 2 minuten lopen/1 minuut rijden).

Het dorp La Tzoumaz is een mooi en groot skioord in de Zwitserse Alpen en maakt deel uit van de beroemde ‘4 Valleien’ (4 Vallées). Deze bestaat uit de skioorden Verbier, Nendaz, Veysonnas, La Tzoumaz en Thyon.
Het centrum van het dorp La Tzoumaz beschikt over een goed voorziene supermarkt en een aantal sportzaken, wijnbars en restaurants om van memorabele etentjes te genieten, gezellige avonden uit en après-ski. Van midden december tot april rijdt er een gratis shuttlebus naar de kabelbaan van La Tzoumaz.

Met niet minder dan 12 liften (1 kabelbaan, 5 stoeltjesliften, 6 sleepliften), 12 pistes (bijna 30 km lang!) en 634 meter aan verticale afdalingen, biedt La Tzoumaz een geweldige keuze voor zowel de gemiddelde als de ervaren skiërs en snowboarders. De aanwezige ski- en snowboardscholen zorgen ervoor dat La Tzoumaz ook een goede keuze voor beginners is. Wintersportliefhebbers kunnen daarnaast ook genieten van een aantal cross country paden, naast mogelijkheden om te sleeën, skitochten in de avond maken, te schaatsen, te gaan hondensleeën, ijsklimmen, paragliden en skydiven.

Om er in de zomer te verblijven is al net zo aantrekkelijk en met genoeg om van te genieten, waaronder thermaal baden, een binnenzwembad, wandelen, vissen, met een scooter rijden, mountainbiken, tennissen, klimmen, picknicken en ook weer paragliden en skydiven.

De dichtstbijzijnde luchthavens van en naar het chalet zijn Genève (1 uur en 44 minuten), Bern (1 uur en 58 minuten) en Annecy (2 uur en 13 minuten).


Uitrusting

[TODO] General

 [TODO] Appropriate for family
 Niet-rokers
  [TODO] Location_central
  [TODO] Bath towels incl

Uitrusting - Binnen

 TV
  

Sport - Wintersport

 Skiën
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Tweepersoonsbed
  [TODO] Couch
 

Badkamer

 Toilet
 Badkamer
  Badkuip
  Douche

Keuken

 Kleine keuken
 Koffiemachine
 Magnetron
  Afwasmachine
 Oven
  Koelkast
 Broodrooster

Afstanden

3 km Meter naar de tennisbaan
200 m Meter naar het restaurant
25 km [TODO] meters to Lake for bathing
1 km Meter naar de skipiste
 1 km [TODO] meaters to super market
26 km Meter naar de luchthaven
14 km Meter naar het treinstation

Aantal kamers en afmetingen

35 [TODO] m² Size of totalarea
 

Aantal kamers en afmetingen

1 Aantal slaapkamers
1 Aantal woonkamers
 1 Aantal slaapkamers
2 Aantal kamers in het algemeen

[TODO] Time Constraints

10:00 [TODO] Latest check-out
 16:00 [TODO] Earliest check-in

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 4
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode