Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Vakantiehuis Mazot les Marmottes in La Tzoumaz (ID: 4476022)

[TODO] Price on request   plus 215,00 € cleaning fee
Koester uw volgende skivakantieof outdoor-avontuur, meteen gedenkwaardig verblijf indeze agische,gemoderniseerde Mazot! Genesteld in de natuur op een rustige, pittoreske locatie, nodigt deze tweeverdiepingen tellende Mazotgroepen tot 6 per...
       

1 x
  [TODO] Booking

Koester uw volgende skivakantieof outdoor-avontuur, meteen gedenkwaardig verblijf indeze agische,gemoderniseerde Mazot!

Genesteld in de natuur op een rustige, pittoreske locatie, nodigt deze tweeverdiepingen tellende Mazotgroepen tot 6 personen uit om te genieten van een gedenkwaardig uitje.Dezekleine, authentieke chaletachtige woningbeschikt over een grote hoeveelheid charme,welke ook nog wordt versterkt door het gemoderniseerd interieur en de eigen zonnige privétuin.

Binnen biedt de lichte en luchtige inrichting van de woning veel ruimte voor vermaak en ontspanning na een lange dag op de piste.De lichte, schilderachtige woonkamer met uitzicht op de bergen en een moderne L-vormige slaapbank wordt gecomplementeerd met een flatscreen SKY-TV, een dvd-speler, een spelcomputer en gratis Wifi. Grenzend aan de woonkamer bevindt zich een ruime eetkamer, van hetzelfde formaat als de woning, met uitzicht op de bergen. De eetkamer is tevens voorzien van een sfeervolle houtkachel en biedt directe toegang tot de tuin. Naast de eetkamer is een separate, volledig uitgeruste keuken met een Nespresso-koffieapparaat en een ontbijtbar voor 2 personen. Vanuit de eetkamer leidt een openwenteltrap naar de bovenverdieping. De uitnodigende 1everdieping bestaat uit een Master slaapkamer met tweepersoonsbed en uitzicht op de bergen en een 2eslaapkamer uitgerust met een tweepersoonsslaapbank en eveneens met uitzicht op de bergen. Daarnaast bevindt zich hier ook nog een moderne, volledig uitgeruste badkamer met douche. Voor extra comfort zijn er ook een was-droogcombinatie en een extra gastentoilet aanwezig in het vakantiehuis.

Buiten geniet de zonnige privétuin van de aanwezigheid van een alfresco eetgedeelte en een stenen barbecue.Daarnaast heeft u ook nog de beschikking over een privéparkeerplaats. Vanuit deze rustige en natuurlijke omgeving,bevindt u zich op 6 minuten lopen van een lokaal restaurant, terwijl de kabelbaan en dorpsvoorzieningen van La Tzoumaz zich op 3 minuten rijden bevinden.

Slapen-

Slaapkamer 1: Een ruime en mooie tweepersoonskamer met uitzicht op de bergen
Slaapkamer 2: Een veelzijdige slaapkamer met uitzicht op de bergen en een slaapbank voor twee personen
Extra: u heeft tevens de beschikking over een tweepersoonsslaapbank in de woonkamer

Badkamers-

Badkamer 1: Een modern uitgeruste badkamer met douche, wastafel en toilet
Gastentoilet: voorzien van een toilet en wastafel

Extra-

• Uitzicht op de bergen • Houtkachel • Flatscreen SKY-TV • Dvd-speler • Games console • Muziek stereo • Gratis Wifi • Nespresso-koffieapparaat • Was-droogcombinatie • 10 traptreden binnende woning • 1 traptrede buiten de woning• Kleine huisdieren zijn eventueel, op aanvraag, toegestaan • Privé-tuin • Alfresco eetgedeelte • BBQ van natuursteen • privé parkeerplaats

Plaats:

Gelegen in een rustige omgeving langs de 'Rue de Deuray', geniet dit charmante verblijf van de zorgeloze nabijheid van het lokale restaurant 'Les Trappeurs' (6 minuten lopen/1 minuut rijden). De nabijgelegen kabelbaan en de dorpsvoorziening van het centrum van La Tzoumaz zijn ook eenvoudig te bereiken (op slechts 3 minuten rijden).

Het dorp La Tzoumaz is een mooi en groot skioord in de Zwitserse Alpen en maakt deel uit van de beroemde ‘4 Valleien’ (4 Vallées). Deze bestaat uit de skioorden Verbier, Nendaz, Veysonnas, La Tzoumaz en Thyon.
Het centrum van het dorp La Tzoumaz beschikt over een goed voorziene supermarkt en een aantal sportzaken, wijnbars en restaurants om van memorabele etentjes te genieten, gezellige avonden uit en après-ski. Van midden december tot april rijdt er een gratis shuttlebus naar de kabelbaan van La Tzoumaz.

Met niet minder dan 12 liften (1 kabelbaan, 5 stoeltjesliften, 6 sleepliften), 12 pistes (bijna 30 km lang!) en 634 meter aan verticale afdalingen, biedt La Tzoumaz een geweldige keuze voor zowel de gemiddelde als de ervaren skiërs en snowboarders. De aanwezige ski- en snowboardscholen zorgen ervoor dat La Tzoumaz ook een goede keuze voor beginners is. Wintersportliefhebbers kunnen daarnaast ook genieten van een aantal cross country paden, naast mogelijkheden om te sleeën, skitochten in de avond maken, te schaatsen, te gaan hondensleeën, ijsklimmen, paragliden en skydiven.

Om er in de zomer te verblijven is al net zo aantrekkelijk en met genoeg om van te genieten, waaronder thermaal baden, een binnenzwembad, wandelen, vissen, met een scooter rijden, mountainbiken, tennissen, klimmen, picknicken en ook weer paragliden en skydiven.

De dichtstbijzijnde luchthavens bij het vakantiehuis zijn Genève (1 uur en 40 minuten), Bern (1 uur en 47 minuten) en Annecy (2 uur en 12 minuten).


Uitrusting

[TODO] General

 Niet-rokers
 [TODO] Appropriate for family
  [TODO] Bath towels incl
 

Uitrusting - Buiten

 Parkeerplaats
 Tuin
  Barbeque
 

Uitrusting - Binnen

 TV
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 [TODO] Couch
  Tweepersoonsbed
 

Badkamer

 Badkamer
 Douche
  Toilet
 

Keuken

 Koffiemachine
 Koelkast
 Broodrooster
  IJskast
 Oven
  Keuken

Afstanden

26 km Meter naar de luchthaven
14.3 km Meter naar het treinstation
1.2 km Meter naar de tennisbaan
 25 km [TODO] meters to Lake for bathing
1 km Meter naar het restaurant
2 km Meter naar de skipiste

Aantal kamers en afmetingen

200 Oppervlak tuin m²
 80 [TODO] m² Size of totalarea

Aantal kamers en afmetingen

1 Aantal slaapkamers
3 Aantal kamers in het algemeen
 2 Aantal slaapkamers
1 Aantal woonkamers

[TODO] Time Constraints

10:00 [TODO] Latest check-out
 16:00 [TODO] Earliest check-in

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 6
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode