Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Vakantiehuis Chalet l'Escorial in La Tzoumaz (ID: 4476071)

[TODO] Price on request   plus 285,00 € cleaning fee
Geniet van een verleidelijke skivakantie, in dit moderne chalet in La Tzoumaz! Met een prachtig uitzicht op de vallei biedt dit moderne gezinsvriendelijke chalet een rustig en uitnodigend toevluchtsoord voor flexibele groepen tot 8 persone...
           

1 x
8
  [TODO] Booking

Geniet van een verleidelijke skivakantie, in dit moderne chalet in La Tzoumaz!

Met een prachtig uitzicht op de vallei biedt dit moderne gezinsvriendelijke chalet een rustig en uitnodigend toevluchtsoord voor flexibele groepen tot 8 personen.Binnen is de van Wifi voorziene accommodatie volledig uitgerust voor een zorgeloos verblijf het hele jaar door. De chique en rustgevende woonkamer is open en heeft een goed verlicht interieur;bestaande uit een gezellige L-vormige hoekbank, een satelliet-tv,een moderne houtkachel en een nieuwe woonkeuken. Perfect voor het hosten van diners is de keuken aangevuld met een zomervriendelijk alfresco eetgedeelte met terras inclusief BBQ. Het lichte en ruimeslaapgedeelte is al even uitnodigend en bestaat uit een uitnodigende Master slaapkamer met tweepersoonsbed en toegang tot het balkon, een goed gepresenteerde gastenkamer voorzien van een eenpersoonsbed en uitschuifbaar eenpersoonsbed en een trap naar de mezzanine verdieping. De mezzanine is ingericht met 2 tweepersoonsbedden. De modern ingerichte doucheruimte wordt daarnaast vergezeld door een extra gastentoilet.

Dit luxe 2 verdiepingen tellende chalet beschikt tevens over een prachtig privébalkon met uitzicht op de vallei en een rustige privétuin. Het chalet ligt op slechts 5 minuten rijden van de kabelbaan en de dorpsvoorzieningen van La Tzoumaz.

Slapen-

Slaapkamer 1:Een rustige Master slaapkamer met tweepersoonsbed en toegang tot het balkon
Slaapkamer 2: Een uitnodigende kamer ingericht met een eenpersoonsbed met uitschuifbaar eenpersoonsbed
Slaapkamer 3:Een gezellige mezzanine verdieping voorzien van 2 tweepersoonsbedden

Badkamers-

Badkamer1:een eigentijdse badkamer voorzien van een douche, een verwarmd handdoekenrek, een wastafel en een toilet
Gastenbadkamer:een handige gastentoilet met wastafel

Extra-
• Centrale verwarming • Openhaard • Satelliet-TV • Gratis Wifi-toegang • Nespresso-koffieapparaat • Ski-opslagruimte
• Wasmachine • 12 traptreden binnen de woning • 18 traptreden buiten de woning • Privétuin • Alfresco eetgedeelte+ BBQ • Openbare parkeerplaats • Auto aanbevolen

Locatie:

Het moderne chalet is gelegen op een rustige secundaire weg, langs de Rue des Portes. De gasten bevinden zich op slechts 1 minuut rijden van de dichtstbijzijnde café-bar enop nog geen 5-minuten rijden van de kabelbaan en de dorpsvoorzieningen La Tzoumaz.

Het dorp La Tzoumaz is een mooi en groot skioord in de Zwitserse Alpen en maakt deel uit van de beroemde ‘4 Valleien’ (4 Vallées). Deze bestaat uit de skioorden Verbier, Nendaz, Veysonnas, La Tzoumaz en Thyon.
Het centrum van het dorp La Tzoumaz beschikt over een goed voorziene supermarkt en een aantal sportzaken, wijnbars en restaurants om van memorabele etentjes te genieten, gezellige avonden uit en après-ski. Van midden december tot april rijdt er een gratis shuttlebus naar de kabelbaan van La Tzoumaz.

Met niet minder dan 12 liften (1 kabelbaan, 5 stoeltjesliften, 6 sleepliften), 12 pistes (bijna 30 km lang!) en 634 meter aan verticale afdalingen, biedt La Tzoumaz een geweldige keuze voor zowel de gemiddelde als de ervaren skiërs en snowboarders. De aanwezige ski- en snowboardscholen zorgen ervoor dat La Tzoumaz ook een goede keuze voor beginners is. Wintersportliefhebbers kunnen daarnaast ook genieten van een aantal cross country paden, naast mogelijkheden om te sleeën, skitochten in de avond maken, te schaatsen, te gaan hondensleeën, ijsklimmen, paragliden en skydiven.

Om er in de zomer te verblijven is al net zo aantrekkelijk en met genoeg om van te genieten, waaronder thermaal baden, een binnenzwembad, wandelen, vissen, met een scooter rijden, mountainbiken, tennissen, klimmen, picknicken en ook weer paragliden en skydiven.

De dichtstbijzijnde luchthavens van en naar het chalet zijn Genève (1 uur en 43 minuten), Bern (1 uur en 58 minuten) en Annecy (2 uur en 14 minuten).


Uitrusting

[TODO] General

 [TODO] Appropriate for family
 Niet-rokers
  [TODO] Bath towels incl
 

Uitrusting - Buiten

 Tuin
  Barbeque
 

Uitrusting - Binnen

 TV
  

Zakelijke service

 Internet
  

Sport - Wintersport

 Skiën
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Tweepersoonsbed
  Eenpersoonsbed
 

Badkamer

 Föhn
 Toilet
  Badkamer
  Douche

Keuken

 IJskast
 Afwasmachine
  Oven
 Koffiemachine
  Koelkast

[TODO] Accommodation Style

 [TODO] Modern
  

Afstanden

1 km Meter naar de skipiste
1 km [TODO] meaters to super market
14 km Meter naar het treinstation
25 km [TODO] meters to Lake for bathing
 26 km Meter naar de luchthaven
3 km Meter naar de tennisbaan
200 m Meter naar het restaurant

Aantal kamers en afmetingen

80 [TODO] m² Size of totalarea
 

Aantal kamers en afmetingen

3 Aantal slaapkamers
1 Aantal woonkamers
 1 Aantal slaapkamers
4 Aantal kamers in het algemeen

[TODO] Time Constraints

16:00 [TODO] Earliest check-in
 10:00 [TODO] Latest check-out

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 8
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode