Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Appartement Chalet Du Croz 1er in Le Tour (Argentière) (ID: 4476106)

Af  210 € per Object en dag   plus 185,00 € cleaning fee
Geniet van een zalige ontsnapping met uitzicht op de bergen, op slechts 3 minuten rijden van het skivriendelijke resort Argentière! Genieten van een serene en schilderachtige omgeving in Les Frasserands, met uitzicht op de Mont Blanc en L...
       

1 x
8
  [TODO] Booking

Geniet van een zalige ontsnapping met uitzicht op de bergen, op slechts 3 minuten rijden van het skivriendelijke resort Argentière!

Genieten van een serene en schilderachtige omgeving in Les Frasserands, met uitzicht op de Mont Blanc en Le Verte voor gezelschap, dit appartement met 4 slaapkamers en 4 badkamers op de 1e verdieping biedt een super vakantiebasis voor groepen van 8!

Intern is het ruime en uitnodigende interieur overal sympathiek bijgewerkt en biedt het nog steeds veel van zijn voormalige boerderijcharme (oorspronkelijk gebouwd in 1770). De volledig WiFi-geschikte indeling bestaat uit een ruime woonkamer met rustieke open haard en een flatscreen-tv met dvd-speler, naast een charmante aparte eetkamer met aangrenzende volledig uitgeruste keuken.

De slaapgelegenheid is even goed gepresenteerd en royaal van formaat; met 4 flexibele kamers met eigen badkamer om in te ontspannen. Een grote tweepersoonsslaapkamer met eigen badkamer en twee aangrenzende slaapkamers met eigen badkamer worden vergezeld door een 3e eenpersoonsslaapkamer met eigen badkamer en een 4e gezinskamer met eigen badkamer, met stapelbedden en een eenpersoonsbed .

Berging voor ski's en een eigen garage bieden extra gemak. De tijdloze historische boerderij profiteert ook van een zonnige gemeenschappelijke tuin.

Door een extra appartement op de begane grond te huren in dezelfde residentie, bekend als 'Chalet du Croz RJ'-ID 3301, kunnen groepen tot 16 personen op één locatie worden ondergebracht (afhankelijk van beschikbaarheid); voor maximale vrijheid en flexibiliteit terwijl je weg bent!

Slapen-

Slaapkamer 1: Zeer ruime tweepersoonsslaapkamer met garderobekast en en-suite badkamer
Slaapkamer 2: een flexibele en-suite slaapkamer met twee samen te voegen bedden en een kledingkast
Slaapkamer 3: een kindvriendelijke kamer met een eigen badkamer, een stapelbed, een eenpersoonsbed, een kledingkast en een bureau
Slaapkamer 4: een eenpersoonsslaapkamer met garderobe en een eigen doucheruimte

Badkamers-

En-suite badkamer 1: volledige suite met ligbad, hoofddouche, wastafel, toilet en bidet, naar slaapkamer 1
En-suite badkamer 2: moderne doucheruimte met wastafel en toilet, naar slaapkamer 2
En-suite badkamer 3: moderne doucheruimte met wastafel en toilet, naar slaapkamer 3
En-suite badkamer 4: een modern ingerichte doucheruimte, naar slaapkamer 4

Extra-

• Gratis WiFi • Flatscreen-tv en dvd-speler • Centrale verwarming • Open haard (brandhout niet meegeleverd) • Berging voor ski's • Wasmachine • Strijkfaciliteiten • 3 externe treden • Privégarage • Gedeelde tuin (houd er rekening mee dat ligstoelen, al fresco dinerset of een barbecue is niet voorzien) • Auto noodzakelijk • Onder voorbehoud van beschikbaarheid kunnen grotere groepen van 16 worden gehuisvest (door een extra appartement op de begane grond te huren in hetzelfde gebouw, bekend als 'Chalet du Croz RJ'- ID 3301)

Plaats-

De oude woonboerderij ligt verscholen in het groen, langs ‘Chemin des Frasserands’. Het dorp Les Frasserands ligt tussen het goed onderhouden resort Argentière (3 minuten rijden) en de Balme / La Vormaine-skilift. De skischool Les Grands Montets en de pistes liggen op slechts 6 minuten rijden. De bruisende voorzieningen en skifaciliteiten van de stad Chamonix liggen op 16 minuten rijden.

Ideaal voor een verblijf in de lente en de herfst, het adembenemende landschap en het fantastische aanbod van resortvoorzieningen en vrijetijdsactiviteiten in de buitenlucht maken de vallei van Chamonix een echte bestemming voor het hele jaar door. Lokale topactiviteiten zijn onder meer bergwandelen, skiën, snowboarden, skydiven, paragliden, luxe spabehandelingen, paardrijden, rotsklimmen, golfen en extreme buitensporten. De luchthaven van Genève ligt op 1,5 uur rijden.


Uitrusting

[TODO] General

 Niet-rokers
 [TODO] Appropriate for family
  [TODO] Bath towels incl
 

Uitrusting - Buiten

 Garage
 Parkeerplaats
  Tuin
 

Uitrusting - Binnen

 TV
  

Zakelijke service

 Internet
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Eenpersoonsbed
 Tweepersoonsbed
  Stapelbed
 

Badkamer

 Badkamer
 Badkuip
 Douche
  Föhn
 Toilet
  Bidet

Keuken

 IJskast
 Koffiemachine
 Magnetron
  Koelkast
 Afwasmachine
  Oven
 Broodrooster

Afstanden

3.7 km Meter naar de tennisbaan
2 km Meter naar de skipiste
1 km Meter naar het restaurant
12.6 km [TODO] meters to Lake for bathing
 420 m Meter naar het treinstation
108 km Meter naar de luchthaven
1.4 km [TODO] meaters to super market

Aantal kamers en afmetingen

125 [TODO] m² Size of totalarea
 

Aantal kamers en afmetingen

4 Aantal slaapkamers
1 Aantal woonkamers
 4 Aantal slaapkamers
5 Aantal kamers in het algemeen

[TODO] Time Constraints

10:00 [TODO] Latest check-out
 16:00 [TODO] Earliest check-in

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 8
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode