Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Appartement Residenza Rocca del Lago in Riva del Garda (ID: 4476113)

Af  115 € per Object en dag   plus 180,00 € cleaning fee
Geniet van een schilderachtig verblijf, met uitzicht over het meer, vanuit dit centraal gelegen balkonappartement voor 6 personen! Dit op de 1e verdieping gelegen balkonverblijf zet met haar pittoreske ligging, waarbij u uitkijkt over het ...
           

1 x
  [TODO] Booking

Geniet van een schilderachtig verblijf, met uitzicht over het meer, vanuit dit centraal gelegen balkonappartement voor 6 personen!

Dit op de 1e verdieping gelegen balkonverblijf zet met haar pittoreske ligging, waarbij u uitkijkt over het Garibaldi-plein en het La Rocca kasteel, de toon voor een verleidelijk koppelvriendelijk verblijf.

Binnen beschikt de lichte en vernieuwde woonkamer over een zitgedeelte met flatscreen-tv en een sfeervol eetgedeelte. Een hedendaags ingerichte woonkeuken vergezeld de woonruimte en verleidt gasten om tijdens hun verblijf te genieten van een zorgeloze, thuisbereide maaltijd.
U vindt een prachtige slaapkamer met balkon, uitzicht over het meer en een tweepersoonsbed te samen met nog een uitnodigende tweepersoonsslaapkamer, met een aan de wand bevestigde tv en een hedendaags ingerichte ensuite doucheruimte. De 3e slaapkamer is ingericht met 2 eenpersoonsbedden, wat het ideaal maakt voor twee extra gasten of kinderen. De indeling van dit gemoderniseerde verblijf wordt compleet gemaakt door een moderne familiebadkamer met douche. Grotere groepen die op zoek zijn naar een locatie, kunnen een extra 2-slaapkamer appartement in hetzelfde gebouw huren (ID 3821).

Het appartement is makkelijk toegankelijk via een lift en alle voorzieningen van de badplaats Riva del Garda liggen op korte rijafstand.

Slapen-

Slaapkamer 1: Een stijlvolle tweepersoonsslaapkamer met uitzicht over het meer, toegang tot het balkon en een kledingkast
Slaapkamer 2: Een tweepersoons masterslaapkamer met ensuite doucheruimte, een aan de wand bevestigde tv en een kledingkast
Slaapkamer 3: Een flexibele logeerkamer met 2 eenpersoonsbedden

Badkamers-

Master Ensuite badkamer: Een moderne doucheruimte met wastafel, wc en bidet
Badkamer 2: Een modern ingerichte doucheruimte met wastafel, wc en bidet

Extra-

• Centrale verwarming • Flatscreen-tv • Gratis Wifi-toegang • Droogrek • Magnetron en vaatwasser • Wasmachine • Strijkfaciliteiten • Haardroger • 20 traptreden buiten de woning • Toegang via een lift • Toegang tot een balkon

Locatie-

Deze mooie residentie ligt centraal in Riva del Garda, aan de ‘Via Giuseppe Mazzini’, waarbij u uitkijkt op het Garibaldi-plein en het La Rocca kasteel. Direct om de hoek vinden gasten een scala aan bars, restaurants, supermarkten en groentewinkels om hun zelfvoorzienende verblijf te complementeren. De plaatselijke musea, toeristische trekpleisters, zeilclub en pittoreske Lido stranden van Spiaggia Sabbioni, het Pini strand en de Lido van Riva del Garda bereikt u allemaal binnen 4-5 minuten rijden.

Voor diegenen die erop uit willen trekken en op ontdekkingstocht willen gaan, zijn het Porta San Michele, Porta San Marco, de middeleeuwse klokkentoren met uitzicht op het meer van 'Torre Apponale', en de barokke fresco's in de historische kerk van 'Santa Maria Inviolata', een aantal geweldige mogelijkheden om te bezichtigen. Sportliefhebbers worden eveneens verwend door de vele keuzemogelijkheden, met Riva del Garda, wat dankzij de sterke wind ook een populaire bestemming voor windsurfen is. Het nabijgelegen Monte Baldo aan de noordoostelijke oever van het Gardameer en het natuurpark van Parco dell’Alto Garda Bresciano bieden ook tal van mogelijkheden om te wandelen, natuurtochten te maken, te fietsen, te gaan paragliden en te klimmen. Voor diegenen die met het vliegtuig komen, het vliegveld van Verona Villafranca ligt op 62 minuten rijden afstand.


Uitrusting

[TODO] General

 Niet-rokers
 [TODO] Location_central
 [TODO] Senior Accessible
  Huisdieren toegestaan
 [TODO] Appropriate for family
  [TODO] Fan
 [TODO] Bath towels incl

Uitrusting - Binnen

 TV
  Lift
 

Zakelijke service

 Internet
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Tweepersoonsbed
  Eenpersoonsbed
 

Badkamer

 Douche
 Föhn
  Toilet
 Bidet
  Badkamer

Keuken

 IJskast
 Koelkast
 Broodrooster
  Magnetron
 Oven
  Afwasmachine

Afstanden

550 m Meter naar de tennisbaan
500 m [TODO] meaters to super market
600 m Meter naar het strand
 50 m [TODO] meters to Lake for bathing
83 km Meter naar de luchthaven
23 km Meter naar het treinstation

Aantal kamers en afmetingen

85 [TODO] m² Size of totalarea
 

Aantal kamers en afmetingen

2 Aantal slaapkamers
4 Aantal kamers in het algemeen
 3 Aantal slaapkamers
1 Aantal woonkamers

[TODO] Time Constraints

16:00 [TODO] Earliest check-in
 10:00 [TODO] Latest check-out

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 6
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode