Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Appartement Appartamento Città Riva in Riva del Garda (ID: 4476118)

Af  111 € per Object en dag   plus 155,00 € cleaning fee
Geniet van de heerlijkheden van Riva del Garda, vanuit dit tijdloze en koppelvriendelijke verblijf voor 6 personen! Met zijn koninklijke charme en tijdloze comfort van thuis, nodigt dit centraal gelegen appartement groepen tot 6 personen u...
           

1 x
  [TODO] Booking

Geniet van de heerlijkheden van Riva del Garda, vanuit dit tijdloze en koppelvriendelijke verblijf voor 6 personen!

Met zijn koninklijke charme en tijdloze comfort van thuis, nodigt dit centraal gelegen appartement groepen tot 6 personen uit, om te ontspannen en te genieten van de nabijgelegen activiteiten en toeristische trekpleisters van Riva del Garda.

Binnen geniet dit vernieuwde appartement van een licht en ruim interieur. Een grote open woonruimte in traditionele stijl, met tweepersoonsslaapbank en flatscreen tv, wordt vergezeld door een aangrenzende moderne familiekeuken, met serviceluik en ontbijtbar. Twee ruime tweepersoonsslaapkamers bieden een rustgevende ambiance voor families die wensen te verblijven, terwijl de tweepersoonsslaapbank in de woonkamer eventueel zorgt voor extra flexibiliteit.
Een moderne badkamer met bad en douche maakt de indeling van deze mooie woning helemaal compleet.

Het op de 1e verdieping gelegen appartement ligt in een 3 verdiepingen tellende residentie en heeft toegang via een lift. Een privé garage biedt dat welkome comfort voor diegenen die met de auto komen.

Slapen-

Slaapkamer 1: Een lichte en luchtige slaapkamer met ramen aan twee zijden, een tweepersoonsbed, een dressoir en een kledingkast
Slaapkamer 2: Een gezellige slaapkamer met ramen aan twee zijden, een twee eenpersoonsbedden, een dressoir, een schommelstoel en een kledingkast
Extra: De woonkamer beschikt over een tweepersoonsslaapbank

Badkamer-

Badkamer 1: Een modern ingerichte badkamer met bad, douche, wastafel, wc en bidet

Extra-

•Centrale verwarming • Flatscreen-tv • Op aanvraag kan voorzien worden in een mobiele Wifi-ontvanger (tegen een extra vergoeding)
• Vaatwasser • Wasmachine • Droogrek • Strijkfaciliteiten • Haardroger • Lifttoegang • 55 traptreden buiten de woning (indien u geen gebruik maakt van de lift) • Kelderruimte, ideaal om uw sportuitrusting in op te bergen

Locatie-

Deze traditionele residentie ligt centraal in Riva del Garda, aan de ‘Viale Nino Pernici’. Op slechts een paar minuten wandelen vinden gasten een scala aan bars, restaurants, supermarkten en groentewinkels om hun zelfvoorzienende verblijf te completeren. De plaatselijke musea, toeristische trekpleisters, zeilclub en pittoreske Lido stranden van Spiaggia Sabbioni, het Pini strand en de Lido van Riva del Garda bereikt u al binnen 5 minuten rijden / 10-14 minuten wandelen.

Voor diegenen die erop uit willen trekken en op ontdekkingstocht willen gaan, zijn het Porta San Michele, Porta San Marco, de middeleeuwse klokkentoren met uitzicht op het meer van 'Torre Apponale', en de barokke fresco's in de historische kerk van 'Santa Maria Inviolata', een aantal geweldige mogelijkheden om te bezichtigen. Sportliefhebbers worden eveneens verwend door de vele keuzemogelijkheden, met Riva del Garda, wat dankzij de sterke wind ook een populaire bestemming voor windsurfen is. Het nabijgelegen Monte Baldo aan de noordoostelijke oever van het Gardameer en het natuurpark van Parco dell’Alto Garda Bresciano bieden ook tal van mogelijkheden om te wandelen, natuurtochten te maken, te fietsen, te gaan paragliden en te klimmen. Voor diegenen die met het vliegtuig komen, het vliegveld van Verona Villafranca ligt op 60 minuten rijden afstand.


Uitrusting

[TODO] General

 Huisdieren toegestaan
 Niet-rokers
 [TODO] Senior Accessible
  [TODO] Location_central
 [TODO] Appropriate for family
  [TODO] Bath towels incl

Uitrusting - Buiten

 Parkeerplaats
  Garage
 

Uitrusting - Binnen

 TV
  Lift
 

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 [TODO] Couch
 Tweepersoonsbed
  Eenpersoonsbed
 

Badkamer

 Badkamer
 Badkuip
  Toilet
 Bidet
  Föhn

Keuken

 Koelkast
 Broodrooster
 Oven
  Magnetron
 IJskast
  Keuken

Afstanden

350 m [TODO] meaters to super market
81 km Meter naar de luchthaven
23 km Meter naar het treinstation
450 m Meter naar de tennisbaan
 700 m [TODO] meters to Lake for bathing
500 m Meter naar het restaurant
800 m Meter naar het strand

Aantal kamers en afmetingen

88 [TODO] m² Size of totalarea
 

Aantal kamers en afmetingen

3 Aantal kamers in het algemeen
2 Aantal slaapkamers
 1 Aantal woonkamers
1 Aantal slaapkamers

[TODO] Time Constraints

10:00 [TODO] Latest check-out
 16:00 [TODO] Earliest check-in

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 6
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode