Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Vakantiehuis Chalet Lustycru in La Tzoumaz (ID: 4476134)

[TODO] Price on request   plus 345,00 € cleaning fee
Kom dit seizoen lekker skiën, vanuit dit prachtige familiechalet in de 4 valleien! Dit 4 slaapkamers tellende chalet ligt binnen eenvoudig bereik van de ski-shuttlebus, de kabelbaan en de voorzieningen van het dorp La Tzoumaz. Het voorzi...
         

1 x
10
  [TODO] Booking

Kom dit seizoen lekker skiën, vanuit dit prachtige familiechalet in de 4 valleien!

Dit 4 slaapkamers tellende chalet ligt binnen eenvoudig bereik van de ski-shuttlebus, de kabelbaan en de voorzieningen van het dorp La Tzoumaz. Het voorziet dan ook in een geweldige vakantiebasis voor een memorabel verblijf.

Binnen beschikt het 2 verdiepingen tellende chalet over een gezellige, goed uitgeruste indeling voor zorgeloze skivakanties. Deze woning, met pittoresk uitzicht op de bergen, beschikt over een snelle en gratis Wifi-verbinding en is voorzien van comfortabele vloerverwarming door het gehele appartement. Daarnaast bevindt zich in het uitnodigende zitgedeelte een romantische openhaard. De huislijke kamer wordt verder gecomplementeerd door een flatscreen-tv, een boeken- en spelletjesbibliotheek en een toegang tot het buitengedeelte. Een volledig uitgeruste open keuken met eetgedeelte wordt vergezeld voor een charmante zitgedeelte; perfect om samen te genieten van ontspannen maaltijden.

De slaapvoorzieningen zijn perfect geschikt voor families en flexibele groepen tot 10 personen. Een slaapkamer met 2 aan elkaar te schuiven bedden en toegang tot het balkon bevindt zich naast 2 andere ruime slaapkamers, beiden ingericht met 2 losse eenpersoonsbedden. De 4e slaapkamer in loftstijl is ingericht met 2 eenpersoonsbedden, elk met een extra pull-out eenpersoonsbed. Daarnaast heeft u de beschikking over een moderne familiebadkamer, naast nog een extra moderne badkamer met douche, privé was-faciliteiten en een handige opbergruimte voor ski’s.

Buiten wordt de mooie en schilderachtige privé tuin gecomplementeerd door een eetgedeelte. In de winter is het chalet niet altijd bereikbaar met de auto (als er sneeuw ligt, moeten gasten 5 minuten lopen naar het chalet). Om deze reden is het niet geschikt voor oudere gasten.

Slapen-

Slaapkamer 1: Een schilderachtige balkonkamer met 2 aan elkaar te schuiven bedden en een kledingkast
Slaapkamer 2: Een uitnodigende logeerkamer met 2 eenpersoonsbedden
Slaapkamer 3: Een aangename logeerkamer met 2 eenpersoonsbedden
Slaapkamer 4: Een veelzijdige logeerkamer met 2 eenpersoonsbedden, elk met een extra pull-out eenpersoonsbed


Badkamers-

Badkamer 1: Een moderne familiebadkamer met bad, douche, wastafel en toilet
Badkamer 2: Een hedendaags ingerichte doucheruimte met toilet

Extra-

• Flatscreen-tv • Gratis en snelle Wifi-verbinding • Boeken- en spelletjesbibliotheek • Openhaard • Vloerverwarming
• Universeel stopcontact voor een scheerapparaat • Haardroger • Ski opbergruimte • Wasmachine • Strijkfaciliteiten
• 10 traptreden binnen de woning • 5 traptreden buiten de woning • Privé tuin • Alfresco eetgedeelte •

Locatie-

Het chalet ligt dichtbij het dorp, aan de privé weg ‘Impasse de la Maya’. Gasten zitten tevens op korte wandelafstand van de ski shuttlebus en op 17 minuten wandelen/3 minuten rijden van de restaurants, voorzieningen en kabelbaan in het centrum van La Tzoumaz.

Het dorp La Tzoumaz is een mooi en groot skioord in de Zwitserse Alpen en maakt deel uit van de beroemde ‘4 Valleien’ (4 Vallées). Deze bestaat uit de skioorden Verbier, Nendaz, Veysonnas, La Tzoumaz en Thyon. Het centrum van het dorp La Tzoumaz beschikt over een goed voorziene supermarkt en een aantal sportzaken, wijnbars en restaurants om van memorabele etentjes te genieten, gezellige avonden uit en après-ski. Van midden december tot april rijdt er een gratis shuttlebus naar de kabelbaan van La Tzoumaz.

Met niet minder dan 12 liften (1 kabelbaan, 5 stoeltjesliften, 6 sleepliften), 12 pistes (bijna 30 km lang!) en 634 meter aan verticale afdalingen, biedt La Tzoumaz een geweldige keuze voor zowel de gemiddelde als de ervaren skiërs en snowboarders. De aanwezige ski- en snowboardscholen zorgen ervoor dat La Tzoumaz ook een goede keuze voor beginners is. Wintersportliefhebbers kunnen daarnaast ook genieten van een aantal cross country paden, naast mogelijkheden om te sleeën, skitochten in de avond maken, te schaatsen, te gaan hondensleeën, ijsklimmen, paragliden en skydiven.

Om er in de zomer te verblijven is al net zo aantrekkelijk en met genoeg om van te genieten, waaronder thermaal baden, een binnenzwembad, wandelen, vissen, met een scooter rijden, mountainbiken, tennissen, klimmen, picknicken en ook weer paragliden en skydiven.

De dichtstbijzijnde luchthavens van en naar het chalet zijn Genève (1 uur en 41 minuten), Bern (1 uur en 58 minuten) en Annecy (2 uur en 15 minuten).


Uitrusting

[TODO] General

 Niet-rokers
  [TODO] Bath towels incl
 

Uitrusting - Buiten

 Tuin
  

Uitrusting - Binnen

 TV
  

Zakelijke service

 Internet
  

Sport - Wintersport

 Skiën
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 Eenpersoonsbed
  

Badkamer

 Toilet
 Douche
  Föhn
 Badkuip
  Badkamer

Keuken

 Koffiemachine
 Broodrooster
 IJskast
  Afwasmachine
 Oven
  Magnetron
 Koelkast

Afstanden

1.1 km [TODO] meaters to super market
159 km Meter naar de luchthaven
20 km Meter naar het treinstation
 9.8 km Meter naar de tennisbaan
1.1 km Meter naar de skipiste
1 km Meter naar het restaurant

Aantal kamers en afmetingen

150 [TODO] m² Size of totalarea
 

Aantal kamers en afmetingen

4 Aantal slaapkamers
5 Aantal kamers in het algemeen
 1 Aantal woonkamers
2 Aantal slaapkamers

[TODO] Time Constraints

16:00 [TODO] Earliest check-in
 10:00 [TODO] Latest check-out

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 10
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode