Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Appartement La Verbanina in Ghiffa (ID: 4476206)

Af  79 € per Object en dag   plus 85,00 € cleaning fee
Geniet van de Italiaanse zon en het prachtige uitzicht over het meer, vanuit deze authentieke en familievriendelijke duplexwoning voor 4 personen! Genesteld aan een tijdloze tuinmet uitzicht over het meer,nodigt dit authentieke villa-appar...
             

1 x
  [TODO] Booking

Geniet van de Italiaanse zon en het prachtige uitzicht over het meer, vanuit deze authentieke en familievriendelijke duplexwoning voor 4 personen!

Genesteld aan een tijdloze tuinmet uitzicht over het meer,nodigt dit authentieke villa-appartement haar gasten uit om van de gewone dingen van het leven te genieten.

Binnen heeft deze, op de 1e verdieping gelegen, duplexwoning meer dan genoeg te bieden; zoals een uitnodigende open woonkamer met zitgedeelte en eethoek, vergezeld door een schilderachtig uitzicht, gratis Wifi en een aparte keuken met ontbijttafel. Over de volle breedte van het appartement loopt een prachtig overdekt balkon met uitzicht over het meer. Het balkon is voorzien van een zonnig alfresco eetgedeelte om u tijdens de zomer optimaal te vermaken.

De slaapvoorzieningen zijn al net zo ruim en uitnodigend voor families als voor flexibele groepen tot 4 personen. De 1e verdieping beschikt over een rustgevende slaapkamer met 2 aparte eenpersoonsbedden en een grote kastenwand, terwijl u boven een charmante loftverdieping met aflopend plafond vindt. Deze is ingericht met een eenpersoonsbed, een extra eenpersoonsslaapbank en een woonruimte, waarbij u toegang heeft tot een 2e terras met alfresco eetgedeelte en uitzicht over het meer.

Het split-level appartement ligt in een 3 verdiepingen tellende villa, waarbij op de benedenverdieping een huishoudster woont in een klein, zelfvoorzienend appartement (door wiede gasten welkom worden geheten bij aankomst).
Voor de gasten is er tevens een privé parkeerplaats en heerlijke zonnige tuin voorhanden om van te genieten.

Slapen-

Slaapkamer 1: Een flexibele gastenkamer ingericht met 2 eenpersoonsbedden en kledingkast
Slaapkamer 2: Een veelzijdige gastenkamer met kledingkast, eenpersoonsbed en eenpersoonsslaapbank

Badkamers-

Badkamer 1: Een retro ingerichte badkamer met bad, douche, wastafel entoilet
Badkamer 2: Een retro ingerichte badkamer met bad, douche, wastafel, toilet en bidet

Extra-

• Gratis Wifi-toegang • Centrale verwarming • Haardroger • Huisdieren zijn niet toegestaan • 21 traptreden binnen de woning • Toegang tot het terras • Barbecue • Alfresco eetgedeelte • Tuin • Er zijn geen ligbedden aanwezig • De huishoudster woont op de begane grond en helpt bij aankomst van de gasten

Locatie-

Het villa-appartement is gelegen op de zonnige heuvel van Ghiffa, aan de ‘Corso Dante Alighieri’, wat ervoor zorgt dat gasten op slechts 6 minuten lopen zitten van een plaatselijk ‘ristorante’ en op 19 minuten rijden van het speciale natuurreservaat van ‘del Sacro Monte della SS. Trinità di Ghiffa’. De pittoreske oever van het meer in Ghiffa ligt op 14 minuten rijden.

Het nabijgelegen Verbania en de botanische tuinen van Villa Taranto bieden genoeg om te zien en te doen (op 14 minuten rijden). Voor diegenen die een dagje het Lago Maggiore willen ontdekken; de auto- passagiersveerdienst in Intra ligt op 14 minuten rijden afstand. In 33 minuten rijden kunt u genieten van de versmarkten, jaarlijkse muziekfestivals en schilderachtige boottochten rond de Borromeïsche eilanden in Stresa.

Gasten zitten heel comfortabel op slechts 70 minuten rijden van het internationale vliegveld van Milaan Malpensa, wat het ideaal maakt om gedurende het hele jaar te verblijven.


Uitrusting

[TODO] General

 [TODO] Senior Accessible
 [TODO] Handicapped_accessible
  Niet-rokers
 [TODO] Appropriate for family
  [TODO] Bath towels incl

Uitrusting - Buiten

 Tuin
  Parkeerplaats
 

Uitrusting - Binnen

 TV
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 [TODO] Couch
  Eenpersoonsbed
 

Badkamer

 Badkuip
 Toilet
  Bidet
 Badkamer
  Föhn

Keuken

 Keuken
 Magnetron
 Haard
 Koffiemachine
  Koelkast
 Afwasmachine
 IJskast
  Oven
 Broodrooster

Afstanden

5 km [TODO] meaters to super market
16 km Meter naar het treinstation
70 km Meter naar de luchthaven
4 km [TODO] meters to Lake for bathing
 7 km Meter naar het strand
4 km Meter naar het restaurant
60 km Meter naar de skipiste

Aantal kamers en afmetingen

140 [TODO] m² Size of totalarea
 

Aantal kamers en afmetingen

2 Aantal slaapkamers
2 Aantal slaapkamers
 1 Aantal woonkamers
3 Aantal kamers in het algemeen

[TODO] Time Constraints

10:00 [TODO] Latest check-out
 16:00 [TODO] Earliest check-in

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 4
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode