Eigenaar:  * [TODO] Agency 

Vakantiehuis Villino Ada in Borgio Verezzi (ID: 4476213)

[TODO] Price on request   plus 250,00 € cleaning fee
Vanuit deze moderne villa aan zee kunnen groepen van 4 personen genieten van de toeristische trekpleisters en de lidostranden van Borgo Verezzi! Deze unieke en kenmerkende villa met uitzicht op zee biedt een ontspannen en gedenkwaardige va...
             

1 x
  [TODO] Booking

Vanuit deze moderne villa aan zee kunnen groepen van 4 personen genieten van de toeristische trekpleisters en de lidostranden van Borgo Verezzi!

Deze unieke en kenmerkende villa met uitzicht op zee biedt een ontspannen en gedenkwaardige vakantiebasis en biedt een welkome escapade in de buurt van de stranden en voorzieningen.

Binnenin is de villa volledig uitgerust voor een leuk paar-vriendelijk verblijf en groepsuitstapjes. De 2 verdiepingen tellende accommodatie bestaat uit een schilderachtige woonkamer met airconditioning en een erker met uitzicht op zee, een flatscreen-tv, een comfortabele bankstel en een balkonterras met uitzicht op zee, naast een eigentijds ingerichte woonkeuken, met Nespresso koffiezetapparaat. Twee ruime tweepersoonsslaapkamers bieden de perfecte plek voor een rustgevende slaap, terwijl een kleinere 2e woonkamer op tuinniveau is voorzien van een tweepersoonsslaapbank voor 2 personen.

Buiten profiteert de moderne vrijstaande villa van een zonnige privétuin met terras om buiten te eten en een privégarage.

Slapen

Slaapkamer 1: Een gezellige tweepersoonskamer met kledingkast
Slaapkamer 2: Een ruime tweepersoonsslaapkamer met kledingkast

Badkamer

Badkamer 1: Een moderne suite met douchecabine, wastafel, verwarmd handdoekenrek, WC & bidet
Badkamer 2: Een comfortabele suite met bad, wastafel, WC en bidet.

Extra

- Locatie met zeezicht - Flatscreen TV - Op verzoek kan een draagbaar WiFi-apparaat worden gehuurd (tegen betaling) - Airconditioning alleen in de hoofdwoonkamer - Centrale verwarming - Wasmachine - Strijkvoorzieningen - Droogrek - Huisdieren niet toegestaan - 12 interne treden - 24 externe treden - Eethoek in de open lucht - Privétuin - Privé balkon & terras - Garage voor 1 grote/kleine auto of 2 kleine auto's

Locatie

Gelegen langs de 'Via delle Cornice', zijn de gasten perfect geplaatst voor een gekoeld en rustgevend verblijf in de buurt van de stranden en de voorzieningen van de badplaats.

Borgo Verezzi is de thuisbasis van enkele regionale topattracties, waaronder de grotten van Toirano (de thuisbasis van prehistorische schilderijen), Castel Gavone, Grotte di Borgio Verezzi (met een labyrint van unieke ondergrondse meren en grotten) en het Santuario di Santa Lucia.

De oude nabijgelegen stad Ceriale (24 minuten rijden) biedt het hele jaar door veel te genieten, waaronder stranden, een bruisend nachtleven, gastronomische festivals en theatervoorstellingen, en is ook doordrenkt met geschiedenis en is de thuisbasis van een overvloed aan historische monumenten, kerken en paleizen om te verkennen. De gasten kunnen ook genieten van het waterpark van Le Carvelle, de golfbaan van Garlenda en de nabijgelegen excursies naar Castello di Zuccarello en het museum van de Paleo-ethologie van Silvio Lai.

Een overvloed aan recreatieve activiteiten aan de kust en in het binnenland in de regio Ligurië belooft iedereen bezig te houden; met strandvolleybal, zeilen, kanoën, surfen, kitesurfen, windsurfen en duiken om te genieten naast paardrijden, tennis, golf, basketbal en het plaatsen van een weddenschap op de paardenrennen in het Hippodrome dei Fiore Spa. Het omliggende regionale natuurreservaat van Rio Torsero en het kustnatuurreservaat van Isola Gallinara (perfect om te zeilen) zijn ook zeker een bezoek waard tijdens uw verblijf.

Voor de mensen die binnenvliegen biedt de stad de nabijheid van de luchthavens van Villanova d'Albenga Airport (30 minuten rijden) en Cristoforo Colombo Airport in Genua (56 minuten rijden).


Uitrusting

[TODO] General

 Niet-rokers
 Uitzicht op zee
  [TODO] Location_central
 [TODO] Appropriate for family
  [TODO] Bath towels incl

Uitrusting - Buiten

 Tuin
  Garage
 

Uitrusting - Binnen

 TV
  

Voorwaarden

 Inclusief bedlinnen
  

Slaapkamer

 [TODO] Couch
  Tweepersoonsbed
 

Badkamer

 Douche
 Föhn
 Badkamer
  Badkuip
 Toilet
  Bidet

Keuken

 Koffiemachine
 Magnetron
 Haard
 IJskast
  Koelkast
 Broodrooster
  Afwasmachine
 Oven

[TODO] Accommodation Style

 [TODO] Modern
  

Afstanden

70 km Meter naar de luchthaven
2.8 km Meter naar de tennisbaan
800 m [TODO] meaters to super market
700 m Meter naar het treinstation
 275 km [TODO] meters to Lake for bathing
700 m Meter naar het restaurant
100 m Meter naar het strand
120 km Meter naar de skipiste

Aantal kamers en afmetingen

20 Oppervlak tuin m²
 150 [TODO] m² Size of totalarea

Aantal kamers en afmetingen

2 Aantal slaapkamers
3 Aantal kamers in het algemeen
 2 Aantal slaapkamers
1 Aantal woonkamers

[TODO] Time Constraints

16:00 [TODO] Earliest check-in
 10:00 [TODO] Latest check-out

[TODO] ArrivalPersoon
[TODO] DepartureKinderen

Toon prijs  [TODO] Booking

Max. bezetting: ? 4
[TODO] Valid from days: 
Calculate route
 

Quickmenü

  Apartment suchen
  Meine Favoriten
  Voeg accommodatie
  Inlogcode